Solun Januar 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 51% na Putovanje - Solun 3 dana Autobusom u Januaru!

Solun Januar 2016 Popust
Ponuda je uspela!
31 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 30.01.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
SOLUN
30.01.2016.
3 dana  autobusom

Solun ili Thessaloniki je drugi po velicini grad u Grckoj. Ovo je glavno mesto grcke regije Makedonije i smatra se drugim grckim glavnim gradom zbog svoje velike istorijske i strateške važnosti. Grad je poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz vizantskog i otomanskog razdoblja.
Solun je vrlo važan univerzitetski centar jugoistocne Evrope i u njemu živi veliki broj studenata iz cele zemlje. U gradu se nalazi Aristotelov univerzitet, najveci u Grckoj, i Makedonski univerzitet.
Prepoznatljiv simbol Soluna svakako je Bela kula. Ona je jedino preostala od stare tvrdave na obali zaliva. Nekada je korišcena kao zatvor za muslimanske vojnike. Jedno vreme je nosila naziv u krvava kula nakon velikog pokolja koji se ovde odigrao. Inace, zadnjih godina radialla je kao Muzej istorije i umetnosti Soluna.
Ukoliko želite da doživite Solun na pravi nacin, morate posetiti neku od brojnih taverni. Jela su tradicionalna i cine ih razni riblji specijaliteti, ali i jela tradicionalne istocnjacke kuhinje. Najviše taverni ima u centru grada ali i duž Solunskog zaliva. U Solunu, naravno ima i dosta luksuznih resotrana koji ipak održavaju tradiciju lokalnog ukusa. U tavernama uvek možete probati dobra vina koja cine neodvojivi element grcke civilizacije.
Inace,grad je prepun malih pecenjara gde mogu da se kupe piletina i krompirici, ali i cuveni grcki giros po povoljnim cenama
Nikako ne treba da Vas iznenadi gostoprimstvo koje cete osetiti u Solunu. Besplatno pice, niža cena nego što je u cenovniku daju svakom turisti na znacaju jer za svakog Grka ugostitelja gost je jako bitan cinilac i izvor prihoda. Inace i grcki kafici su prepuni u toku dana kako mladom tako i starijom populacijom.
Prilikom posete Solunu, ne smete zaobici i posetu Zejtinliku – srpskom vojnickom groblju. Kompleks groblja se nalazi na prostoru od 7.000kvm na kome se od 1916. nalazila Glavna vojna poljska bolnica srpske vojske. O groblju se i dan danas brine familija Mihailovic koja je cuvala i održavala ovo groblje i u proteklih 80 godina. Cuvar groblja je Ðorde Mihailovic. Obilazak kompleksa uvek pocinje na isti nacin – ritualno ispijanjem caše domace šljivovice iz Srbije.

1.Dan 29.01.2016.Skup putnika u Beogradu (parking preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 19.30h)Nocna vožnja do Soluna sa usputnim pauzama i zbog obavljanja granicnih formalnosti.

2.Dan 30.01.2016. - SOLUN
Dolazak u Solun u ranim jutarnjim satima. Razgledanje grada, obilazak samog centra i sledecih znamenitosti: srpsko vojnicko groblje Zejtinlik, u cijem su sklopu grobovi srpskih i saveznickih vojnika poginulih u borbama na Solunskom frontu u Prvom svetskom ratu. Bela kula, koja je jedan od najpoznatijih simbola grada. Aristotelov trg i spomenik Aleksandru Makedonskom. Crkva Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna.
Nakon razgledanja grada, zajednicki odlazak autobusom do šoping centra Cosmos. Polazak iz Cosmos-a u 20h

3.Dan 31.01.2016. Povratak u ranim jutarnjim satima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji (mesta se odreduju prema prijavi)
- panoramsko razgledanje Soluna sa vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- individualne troškove
- medjunarodno zdravstveno osiguranje

Nacin placanja:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-A

Cena aranžmana:  5.000,00 din
Cena aranžmana uz autentik kupon: 2.450,00 din


Rok za prijavljivanje je 15 dan pre pocetka putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA,ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija