Budimpešta Nova Godina 2016 Doček Repriza Beč Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 39% na Doček Nove 2016. -te Godine u Budimpešti 4 dana 2 noćenja autobusom + Repriza Dočeka u Beču!

Budimpešta Nova Godina 2016 Doček Repriza Beč Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 31.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
NOVA GODINA U BUDIMPEŠTI – REPRIZA U BEČU

31.12.2015. - 03.01.2016

4 DANA / 2 NOĆI

CENA ARANŽMANA: 129€UR
SNIZENA CENA  uz autentik kupon: 79 €


Budimpešta - Poznata istorija Budimpešte pocinje sa rimskim gradom pod imenom Aquincum, osnovanim oko 89. godine nove ere, na mestu starije keltske naseobine blizu mesta gde je nastala Obuda. Danas prepoznatljiva po svojim prelepim mostovima sa kojih je jedinstven pogled na spektakularan vatromet u toku novogodisnje noci. Uverite se I sami I krenite sa nama na ovo prelepo putovanje.

Bec - Grad na lepom plavom Dunavu sa svojim šarmom i duhom nekadašnje Austrougarske monarhije ne ostavlja nikog ravnodušnim. Sa predivnim parlamentom, Hofburgom, katedralom Sv.Stefana, mnogobrojnim muzejima…pogotovo za vreme novogodišnjih praznika osvojice Vas svojim božicnim ruhom i atmosferom…uz kuvano vino, saher tortu i mocartove zvuke uzivajte u reprizi novogodišnje noci.

PROGRAM PUTOVANJA
1.Dan 31.12.2015. - Beograd-Novi Sad-Budimpešta, Sastanak grupe je 05:30h u bloku 42 preko puta OTC “Buvljak”, polazak u 06:00h. Svracanje u Novi Sad. Nocna vožnja uz krace pauze za odmor i obavljanje granicnih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko razgledanje grada (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Lancani most, Novi Budim-Ribarske kule, crkva Svetog Mateje, Citadela na brdu Gelet, Kraljev dvorac). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme i priprema za DOCEK NOVE 2016 GODINE! Nocenje.

2.Dan 01.01.2016. - Budimpešta-Sent Andreja-Budimpešta, Dorucak. Fakultativno: odlazak za Sent Andreju i obilazak ovog simpaticnog baroknog gradica…povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme. Fakultativno krstarenje Dunavom. Nocenje

3.Dan 02.01.2016. - Budimpešta-Bec-Beograd, Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta Becu-prestonici Austrije. Po dolasku u Bec panoramsko razgledanje grada: Parlament, gradska kuca, univerzitet, Burgtheatar, Opera… Zatim sledi razgledanje grada sa strucnim vodicem. Šetnja pocinje u Hofburgu zimskoj rezidenciji austrijskih vladara, pa sledi razgledanje Trga Sv.Stefana sa prelepom katedralom koja je ponos beclija…Zatim slobodno vreme za uživanje u božicnoj i novogodišnjoj atmosferi u prelepo okicenom Becu… Povratak u vecernjim casovima. Povratak u Budimpeštu.nastavak ka Srbiji.

4.Dan 03.01.2016. - Budimpešta-Novi sad-Beograd, Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

NACIN PLACANJA:
 
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke-
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-A

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenoj relaciji;
- Obilaske prema programu;
- Usluge vodica grupe tokom putovanja;
- Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama sa doruckom na bazi samoposluživanja (švedski sto)

Aranžman ne obuhvata:
- Putno i zdravstveno osiguranje;
- Fakultativne obilaske i ulaznice
- Vožnja brodom sa dobrodošlicom (caša šampanjca) 15e
- Sent Andreja 10e
- Poseta Becu 30e

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel Nap 3* http://www.naphotel.hu/ nalazi se u Pešti u blizini tramvajske stanice odakle se brzo stiže do centra grada.,Sobe su 1/2, 1/3 sa kupatilom, tv-om. Dorucak je na bazi švedskog stola.
Atlas City hotel 3* http://www.atlashotelbudapest.com/ smešten je u centru Budimpešte, nekoliko metara od Trga Pape Jovana Pavla II. Sobe su 1/2, 1/3 sa kupatilom, tv-om,telefonom. Dorucak je na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice – pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Cenovnik br. 1 od 30.11.2015.
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta.
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA
 
TURISTICKE AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL

LICENCA MINISTARSTVA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija