Tretman Mezoterapije Bez Igala Očnih Kontura Beograd Popust

tweeter baner
 390 dinara umesto 2500 dinara za Mezoterapiju Bez Igala Očnih Kontura

Tretman Mezoterapije Bez Igala Očnih Kontura Beograd Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, jedan za na svoje ime i devet na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 08-20h / subotom 08-16h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje 3 dana unapred na 061/296-40-97
  • Rok iskoristivosti kupona 15.02.2015.
  • Adresa: Bulevar Despota Stefana 106/1, Palilula
Beograd - Salon Maestral

Salon Maestral
Alekse Nenadovića 28/1
Vračar
11000 Beograd
011/308-7879
060/438-4923


Salon Maestral - Ogranak
Bulevar Despota Stefana 106/1
Palilula
11000 Beograd
061/296-4097


Zbog nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika salon Maestral neće raditi od 01.01.2016.god. do 10.01.2016.god. (prvi radni dan 11.01.2016.god.)
Mapa
 Ponuda Obuhvata: Tretman Mezoterapije Bez Igala Očnih Kontura!


Mezoterapija bez igala je najnovija tehnika za transdermalni unos – preko kože bioaktivnih supstanci: vitamina, minerala, kolagena, hijalurona, enzima i drugih, dermoelektroporacijom. Mezoterapijom se mogu tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja, kao što su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, dekoltea i nadlaktica, poremećaj pigmentacije, a veoma je uspešna i u tretmanima lokalnih masnih naslaga i celulita, kao i u tretmanima bubuljica, akni, bolnih stanja i lečenju alopecije. Ponuda obuhvata tretman mezoterapije  bez igala lica, aparatom poslednje generacije FUSION MESOTHERAPY XPERT i preparatima FUSION MESOTHERAPY. FUSION MESOTHERAPY XPERT je terapijski aparat visokog napona za elektroporaciju i foto biostimulaciju, poboljšava transdermalni i transcelularni transport preparata. Pulsirajuća struja visokog napona proizvodi fenomen elektroporacije i povećava propustljivost kože, otvaraju se proteinski kanali na ćelijskim membranama, što omogućava supstancama da u potpunosti se transportuju unutar ćelije, i omogućava do 100% dejstvo preparata. FUSION MESOTHERAPY preparati (hijaluron, vitamini) nameljeni za tretman mezoterapije lica u kombinaciji ublažavaju bore, stimulišu sintezu kolagena, učvršćuju kožu, umiruju iritiranu i oštećenu kožu, ublažavaju crvenilo, smanjuju pojavu tamnih fleka, neutralizuju slobodne radikale i podstiču blistavost i sjaj kože. Kontraindikacije: Tretman ne treba raditi u trudnoći, kod obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kod prisutnih metalnih proteza u telu, kod osoba sa pejsmejkerom.
U okviru dobro poznate Slane sobe Maestral postoji i kozmetički studio u kojem možete dobiti vrhunske tretmane uz veoma visok nivo kvaliteta usluge u prelepom i prijatnom ambijentu! Posetite nas i uverite se sami!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija