Pismo od Deda Mraza za Decu iz Srbije Popust

tweeter baner
180 din umesto 390 din za lično pismo od Deda Mraza za Vaše dete, poslato na Vašu kućnu adresu! Unesite novogodišnju čaroliju! Popust 53%!

Pismo od Deda Mraza za Decu iz Srbije Popust
Ponuda je uspela!
65 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Jedan kupon važi za jedno dete
  • Ponuda obuhvata pismo od Deda Mraza za Vaše dete
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Nakon dobijanja kupona, popuniti obrazac na sajtu www.PismoOdDedaMraza.com
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili na poklon
  • Sva pisma ce se slati u roku od 2 radna dana, a isporuka zavisi od PTT Srbije
  • Ponuda važi za teritoriju cele Srbije
  • Rok iskoristivosti kupona 09.01.2016.
Beograd - Pismo od Deda Mraza
Figarova 11
Cela Srbija, Srbija
 ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA, pisma ce se slati do 20.12;  25.12   i  10. januara 2016. nakon što dobijete kupon, popunite upitnik na sajtu www.PismoOdDedaMraza.com.

Pravo sa severnog pola, na kućnu adresu i ime Vašeg deteta, pismo od Deda Mraza za samo 180 din!

Sva deca vole Deda Mraza! I svake godine jedva čekaju da se taj divan čika sa sedom bradom i sav u crvenom pojavi i donesi im toliko željene poklone koje su jako želeli i zbog kojih su se trudili da budu dobri cele godine. I svake godine on ostavi poklone i ode, a Vaši klinci nikako da uhvate priliku da upoznaju Deda Mraza, popričaju s njim i lično mu se zahvale. Neki od njih već su počeli da sumnjaju da su priče o njemu smo priče...

Priredite detetu prijatno iznenađenje! Pravo sa severnog pola, na kućnu adresu i ime Vašeg deteta, stiže pismo od Deda Mraza!

PopustiSe i dobiceš više za manje para!
Zamislite trenutak kada poštar Vašem detetu donese pismo adresirano na njegovo ime a pošiljalac je, verovali ili ne, Deda Mraz lično!

Znamo iz dosadašnjih iskustava: Iznenađenje, neverica, iskrena dečja radost... Toliko lepih utisaka i opisa situacija su nam preneli roditelji koji su nam pisali ili nas zvali da se zahvale.

U pismu se Deda Mraz detetu obraća lično, po imenu ili nadimku (Vi upisujete ime), saopštava mu da je od svojih pomoćnika, vilenjaka, dobio spisak dobre dece i da je na samom vrhu pronašao baš njegovo (njeno) ime te je to razlog zašto mu piše i na taj način najavljuje svoj dolazak.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija