Beč Decembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarite popust od 26% na putovanje - Beč Decembar 4 dana 2 noćenja autobusom!

Beč Decembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, za sebe ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što kupite kupon proverite sa Agencijom da li ima mesta !
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-82-753, 011/32-87-288
  • Rok iskoristivosti kupona 17.12.2015.
Beograd - Master Holidays

TC City Passage, lok. 3-09
Obilićev Venac 18-20
11000 Beograd


011/32-82-753
011/32-87-288Mapa
BEC
4 dana autobusom
Polazak: 17.decembar 2015.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI:  129 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON:  95 €


Dinarska protivvrednost po prodajnom kursu za efektivu Alpha banke na dan uplate

Bec je glavni grad Austrije i jedan od najlepših evropskih gradova. Bogat kulturno-istorijskim spomenicima privlaci veliki broj turista tokom citave godine. Tradicionalno, od kraja novembra pa do kraja decembra, citav grad se pretvori u veliki šoping centar sa izuzetnom ponudom i velikim popustima. Nadamo se da cete uživati u kombinaciji šopinga i živopisne predpraznicne atmosfere.

Program putovanja:

1. DAN:    BEOGRAD - ...
Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta “Buvljaka”, u 22:00 casova.  Putovanje prema madarskoj granici sa usputnim pauzama radi odmora. Po obavljanju granicnih formalnosti, nastavak putovanja prema Austriji. Nocna vožnja...

2. DAN:    ... – BEC
... Dolazak u Bec u jutarnjim casovima. Kraci odmor, zatim panoramsko razgledanje grada autobusom i pešice u pratnji vodica na srpskom jeziku: dvorci Belvedere, Ring, nova i stara Habzburška palata, Parlament, Opera, crkva Sv.Stefana, ... Slobodno vreme u centru grada. Popodne smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

3. DAN:    BEC
Dorucak. Poludnevni fakultativni zlet do dvorca Šenbrun. Obilazak odaja dvorca (Imperial tura) i prelepih vrtova. Slobodno vreme u centru Beca ili fakultativno Dunavski toranj.  Povratak u hotel. Nocenje.

4.DAN:    BEC – PARNDORF - BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela. Odlazak do tržnog centra Parndorf i slobodno vreme do 14.00 casova, kada je polazak za  Beograd. Putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja  granicnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima. Kraj aranžmana.

Nacin placanja:     
30 % prilikom prijavljivanja, ostatak NA TRI JEDNAKE MESECNE RATE cekovima gradana ili putem administrativne zabrane.

Aranžman obuhvata:
Prevoz prema programu udobnim turistickim autobusom: klima, DVD/video, ozvucenje,
Smeštaj u Becu, u hotelu 3* (ime hotela 10 dana pred put), u 1/2 sobama na bazi dva nocenja sa doruckom (“švedski sto”),
Obilaske i razgledanja prema programu,
Usluge licenciranog vodica, prema programu,
Troškove organizacije aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete: Šenbrun - ordasli 20 € ( deca 2-12 god 15 Eur),  Dunavski toranj - ordasli 10 € ( deca 2-12 god 5 Eur) Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika
Licne i ostale troškove koji nisu predvideni programom.

Aranžman je raden na bazi minimum 40 putnika

U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana (najkasnije 5 dana pre polaska na put) ili korekcije cene za odgovarajuci iznos.

Važe opšti uslovi putovanja organizatora, agencije Master holidays, Licenca br OTP 27/2011
Turistička agencija MASTER HOLIDAYS osnovana je u Beogradu 14.februara 2011.godine. Nakon dve godine poslovanja, uspeli smo da opravdamo poverenje naših korisnika i nastavljamo sa atraktivnim aranžmanima za zimovanje i letovanje, kao i grupnim putovanjima za evropske destinacije.

Od svog osnivanja na turističkom tržištu se predstavljamo kao organizator putovanja za klijentelu različitih karakteristika – porodice, starija populacija, mladi, skijaši, ljubitelji mora…Ono po čemu smo posebno poznati su aranžmani za skijanje u Francuskoj o čemu svedoči i ukazano poverenje starih putnika koji nas i dalje prate, ali i sve više onih koji im se pridružuju. Osnovu naše letnje ponude predstavlja Grčka, naročito poluostrvo Halkidiki i regija Sv. Đorđe – Nea Vrasna. U ponudi smeštaja su apartmani i hoteli različitih kategorija i cena, pa stoga svako može naći ponudu prilagođenu svojim željama i mogućnostima.

Da bi naši putnici imali gde da se odmore u periodu između letnje i zimske sezone organizujemo i grupna putovanja širom Evrope – Pariz, Bukurešt, Prag, Ljubljana, Barselona i mnoge druge destinacije. A za one koji bi želeli nešto van naše postojeće ponude rado ćemo napraviti individualne programe po želji.

Kao i do sada, biće nam korisne sve Vaše ideje, sugestije, želje i kritike.

Mi postojimo zbog Vas i samo sa Vama možemo da trajemo duže!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija