Manastir Ravanica Manasija Lisine Izlet Popust

tweeter baner
1600 dinara umesto 2400 dinara
za Jednodnevni Izlet sa Ručkom
Ravanica Lisine Manasija

Manastir Ravanica Manasija Lisine Izlet Popust
Ponuda je uspela!
8 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti i dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-16h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje na 011/39-42-267, 064/207-47-73
  • Rok iskoristivosti kupona 28.04.2014.
Beograd - Zorbas Travel
Leona Koena 4

011/39-42-267
063/812-12-67JEDNODNEVNI IZLET RAVANICA - LISINE – MANASIJA

PRIDRUZITE NAM SE 3.MAJA I PODJITE SA NAMA U OBILAZAK  MANASTIRA RAVANICE, ZADUZBINE KNEZA LAZARA,  I MANASTIRA MANASIJE, ZADUZBINE DESPOTA STEFANA LAZAREVICA,  NAKON  NJIH PREPUSTITE  SE GASTRONOMSKOM UZITKU U RESTORANU VODOPADA, UZ  CIST VAZDUH, ZDRAVU HRANU I PRELEPU PRIRODU KOD VODOPADA VELIKI BUK !

Polazak iz Beograda u 08:00 sa parkinga Sava Centra, lagana voznja  do  manastira Ravanica, obilazak manastira. Nakon obilaska manastira, nastavak puta ka Lisinama, I dolazak na jedan od najlepsih vodpada u ovom delu Srbije, vodopada Veliki buk. Rucak u restoranu Vodopada, odmor I slobodno vreme za setnju po prirodi. Nakon odmora u predivnoj prirodi, nastavak puta ka manastiru Manasija, zaduzbini Despota Stefana Lazarevica, sagradjenoj u 15.veku, poznatom po svojoj prepisivackoj skoli, cuvenoj Resavskoj skoli. Obilazak manastirskog kompleksa. Dolazak u Beograd do 20h.

CENA ARANZMANA: 2400 DINARA

SA AUTENTIK KUPONOM CENA ARANZMANA JE: 1600 DINARA

Aranzman obuhvata:
-prevoz turistickim autobusom (klima, audio, video) - rucak (supa ili corba, glavno jelo sa prilogom, salata, hleb I desert) u restoranu Vodopad, - licenciranog vodica.

Aranzman ne obuhvata:  - individualne troskove.
Krajnji rok za slucaj otkazivanja aranzmana je 5 dana do pocetka aranzmana.
Aranzman je radjen na bazi minimum 70 putnika.
Turistička agencija Zorbas Travel nudi Vam najrazličitija putovanja u zemlji i inostranstvu. Vaše je samo da odaberete željenu destinaciju i da krenete na putovanje koje je sa nasom agencijom pravo uživanje, iako smo relativno mlada agencija, trudimo se da svi nasi putnici budu zadovolji uslugom,i ostanu nasi verni putnici. Radimo letovanja, zimovanja, manastirske ture, shopping ture, transfere po Srbiji, a imamo i svoje licencirane vodiče za putovanja kako po Srbiji tako i za inostranstvo. Agencija Zorbas Travel nagrađu svoje verne putnike na svakom putovanju bar jednim GRATISOM.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija