Soping Putovanje Ljubljana Slovenija Popust

tweeter baner
200 dinara za Kupon koji Vam obezbeđuje popust od 33%
na putovanje - Šoping u Ljubljani

Soping Putovanje Ljubljana Slovenija Popust
Ponuda je uspela!
12 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti tek po isteku ponude
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-061-50
  • Rok iskoristivosti kupona 10.01.2014.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Termin: 10.01. - 12.01.2014.


Ljubljana je glavni grad Slovenije, nalazi se u centralnom delu Slovenije, u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanici. Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Grad je podeljen u nekoliko kvartova, bivših opština, od koje su najveće Šiška, Bežigrad, Vic, Moste-Polje i Centar. Simbol grada je Ljubljanski zmaj. Gradska posebnost je Tromostovje na reci Ljubljanici (strogi centar). Tu je Prešernov spomenik u spomen najvećem slovenačkom pesniku Francetu Prešernu (1800-1849). S druge strane reke je glavna gradska pijaca (slov. Glavna tržnica), a duž obala niz prijatnih malih kafana i restorana, uredenih u starim kućama. Sve zajedno ima svoju ugodnu atmosferu.


PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan (10.01.2014.): BEOGRAD-LJUBLJANA: sastanak putnika na parkingu Sava centra u 22:30h. Polazak autobusa u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku prema Sloveniji, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. Dan (11.01.2014.): LJUBLJANA: dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Odlazak u BTC City šoping centar. Slobodno vreme za šoping. Sve informacije o samom šoping centru možete pogledati na sajtu  http://www.btc-city.com/informacije  i   http://www.btc-city.com/menu-trgovine/trgovine. Osim šopinga u sklopu tržnog centra ljubitelji zabave mogu uživati u kuglanju, vožnji kartinga i poseti aqva parka… Individualni odlazak i obilazak centra Ljubljane. Skup putnika u 21:30h na dogovorenom mestu i polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji, sa kraćim usputnim zadržavanjim radi odmora i graničnih formalnosti.

3. Dan (12.01.2014.) BEOGRAD: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 40€

Cena uz kupljeni kupon je 24€


- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja -

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a


 ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD).
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mestaAranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL - LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.
Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš Felix
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija