Podizanje Grudi Prirodnim Putem Beograd Popust

tweeter baner
1490 dinara umesto 7000 dinara za Podizanje Grudi Prirodnim Putem. Studio Trifoni Beograd!

Podizanje Grudi Prirodnim Putem Beograd Popust
Ponuda je uspela!
6 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / 1 Tretman
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Radno vreme: pon-sub 10-20h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 062/162-7962
  • Rok iskoristivosti kupona 15.02.2016.
Beograd - Studio Trifoni
Vojvode Stepe 195

062/162-7962

Mapa
Ponuda Obuhvata: Podizanje Grudi Prirodnim Putem

Predstavljamo vam Norvešku ružu koja svojim delovanjem uvecava grudi na prirodan nacin. Rezultati su odmah vidljivi. Grudi budu uvecane za jedan ili više brojeva, podignute, cvrste i nema vise potrebe za nošenjem brusa, jer od ovih biljki koža je podmladena, cvrsta, strije su manje vidljive, jer ova biljka spaja sve pore, regeneriše kožu, a samim tim i smanjuje ili potpuno otklanja strije i ožiljke.

Koža na predelu grudi je zadebljana, ujednacena ,zategnuta. Efekat je 100 % vidjiv! Tretmani su vrlo postojani, bez ikakvih komplikacija i neželjenih efekata, jer se radi biljnim putem, bez bola i ožiljaka, potpuno prirodno.

Radi se tako sto se koža pripremi masiranjem otvore se pore da bi sok iz biljke ušao u što dublje slojeve kože i regenerisao kožu i iznutra i spolja.
U našem studio TRIFONI radimo i sledeće tretmane: povećanje, podmađivanje grudi učvršavanje, zatezanje grudi, povećanje za jedan ili više brojeva dojke, podmađivanje lica, u vezi lica i tela, podmlađuju, zatežu, zadebljavaju kožu, sklanjanju ožijlke od akni,s manjuju akne, ili ih zauvek otklanjaju, podiže kapke, smanjuje čelo, zateže lice, povećava oči, smanjuje kožu oko nosa i podiže nos, pravi jagodice, podiže usne, nekome i poveća,s ve zavisi od strukture kože, smanjuje višak kože, sklanja bore, podmalđuje vrat. Zatezanje, uvećanje i podizanje zadnjice... Pored ovog radimo još podizanje grudi, učvršćavanje grudi, uvećavanje grudi, zatezanje, uvećanje, čvršćavanje zadnjice, otklanjanje celulita sa svih delova tela, sklanja ožiljka, podmađuje celu kožu... tretmani su vrlo postojani bez ikakvih komplikacija i neželjenih efekata, jer se radi biljnim putem, bez bola i ožiljaka potpuno prirodno. Ovi tretmani zamenjuju celu hirurgiju i nepotrebne kreme, koje ništa ne urade. Rezultati su odma vidljivi, klijenti su zadovoljni, a bićete i Vi.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija