Uklanjanje Podočnjaka i Tamnih Kolutova oko Njih Beograd Popust

tweeter baner
500  dinara umesto 4500 dinara za Uklanjanje Podočnjaka i Tamnih Kolutova oko Njih. Studio Trifoni Beograd!

Uklanjanje Podočnjaka i Tamnih Kolutova oko Njih Beograd Popust
Ponuda je uspela!
6 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / 1 Tretman
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Radno vreme: pon-sub 10-20h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 062/162-7962
  • Rok iskoristivosti kupona 15.02.2016.
Beograd - Studio Trifoni
Vojvode Stepe 195

062/162-7962

Mapa
Ponuda Obuhvata: Uklanjanje Podočnjaka i Tamnih Kolutova oko Njih

Uz pomoc prirodnih i izuzetno kvalitetnih tretmana NORVEŠKE RUŽE, biljke koja podmladuje, zateže kožu, uklanja ožiljke i akne, smanjuje bore i nedostatke. Vaše lice i vaš vrat zablistace novim sjajem - rezultati su vidljivi vec nakon jednog tretmana! Za samo 990 dinara možete se i sami uveriti u kvalitet i pouzdanost tretmana koji vam vraca mladost i lepotu! Provereno i dokazano!

Umesto hirurgije, umesto igala i preskupih operacija, postanite i ostanite lepi i samouvereni uz pomoc prirode i po neverovatno povoljnoj ceni. LEPŠE, MLADJE I ZADOVOLJNE OSOBE IZLAZE SVAKODNEVNO IZ STUDIJA TRIFONI... PRIDRUŽITE IM SE!

Predstavljamo vam Norvešku ružu, revolucionarno otkrice, koja daje takve rezultate da se slobodno može reci da zamenjuje hirurgiju.

Sok Norveške ruže koji se aplicira na kožu znatno poboljšava stukturu kože lica i tela.Ucvršcuje kožu, podiže kapke, uvecava grudi, podiže zadnjicu, uklanja celulit i vidljivo smanjuje ožiljke od akni, kao i duboke i plitke bore i druge nepravilnosti na koži. Rezultati su odmah vidljivi, postojani i bez ikakvih komplikacija i neželjenih efekata.Koža je podmladena, zategnuta, jedra i blistava!
U našem studio TRIFONI radimo i sledeće tretmane: povećanje, podmađivanje grudi učvršavanje, zatezanje grudi, povećanje za jedan ili više brojeva dojke, podmađivanje lica, u vezi lica i tela, podmlađuju, zatežu, zadebljavaju kožu, sklanjanju ožijlke od akni,s manjuju akne, ili ih zauvek otklanjaju, podiže kapke, smanjuje čelo, zateže lice, povećava oči, smanjuje kožu oko nosa i podiže nos, pravi jagodice, podiže usne, nekome i poveća,s ve zavisi od strukture kože, smanjuje višak kože, sklanja bore, podmalđuje vrat. Zatezanje, uvećanje i podizanje zadnjice... Pored ovog radimo još podizanje grudi, učvršćavanje grudi, uvećavanje grudi, zatezanje, uvećanje, čvršćavanje zadnjice, otklanjanje celulita sa svih delova tela, sklanja ožiljka, podmađuje celu kožu... tretmani su vrlo postojani bez ikakvih komplikacija i neželjenih efekata, jer se radi biljnim putem, bez bola i ožiljaka potpuno prirodno. Ovi tretmani zamenjuju celu hirurgiju i nepotrebne kreme, koje ništa ne urade. Rezultati su odma vidljivi, klijenti su zadovoljni, a bićete i Vi.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija