Klagenfurt 2015 Putovanje Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete Popust od 42% na jednodnevno putovanje - Klagenfurt autobusom Novembar 2015!

Klagenfurt 2015 Putovanje Popust
Ponuda je uspela!
12 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 27.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
KLAGENFURT
27.11.2015

CENA ARANŽMANA: 60 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 35 eur


Klagenfurt  je glavni grad austrijske savezne pokrajine Koruške. Službeno ime grada je Klagenfurt am Wörthersee. Prema legendi je Klagenfurt osnovan na mestu gde je ubijen zmaj koji je živeo u obližnjoj mocvari. Klagenfurt se nalazi na jugu Austrije u dolini izmedu Alpi i planina Karavanki kojima prolazi granica Austrije i Slovenije. Grad je u kotlini sa svih strana okružen brdima. Zapadno od grada se nalazi jezero Wörthersee  koje je znacajan rekreacijski centar i cesto se naziva "austrijsko more". Kroz grad tece reka Glan, a nedaleko od grada na jugu tece reka Drava.

Minimundus je park minijaturnih gradjevina koji predstavlja svet u malom sa preko 150 modela najpoznatijih gradjevina sveta, prepoznatljivih simbola 50-ak država sveta, kao što su Ajfelov toranj u Parizu, Kosi toranj u Pizi, egipatske piramide, Kineski zid, Operska kuca u Sidneju, Bazilika Sv.Petra u Vatikanu( koja je najskuplji i najvredniji model u Minimundusu). Geslo domacina ovog zanimljivog parka je uštedeti 79 dana i obici celi svet za samo 1 dan! Osim modela gradevina, park je ukrašen sa 15.000 sadnica cveca, 30 vrsta razlicitih bonsai drveca i 40 vrsta razlicitih kaktusa i palmi.

Worthersee jezero je alpsko jezero koje se nalazi u austrijskoj pokrajini Koruškoj. Proteže se od glavnog grada Koruške Klagenfurta na istoku do Veldena na zapadu. Na severu i jugu su strmi Alpe, pokriveni gustom šumom. Jezero je prepoznatljivo po plavo-zelenoj boji vode, a predstavlja trece lednicko jezero nastalo od istog lednika kao Bledsko i Bohinjsko jezero.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan petak: Polazak iz Beograda, sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) oko 22 casa (tacno vreme polaska bice poznato 2 dana pred put). Vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji i gradu Klagenfurtu koji se nalazi u blizini slovenacko-austrijske granice.

2.dan subota: Dolazak u Klagenfurt u ranim jutarnjim casovima. Po dolasku vožnja do predgrada grada gde se nalazi park minijaturnih gradevina-Minimundus. Predvideno vreme boravka i obilaska parka minijatura je do 12h kad se krece do  jezera Worthersee koje se nalazi na samo 5 minuta vožnje od parka. Šetnja i pauza kod jezera do 14h kad sledi odlazak do centra Klagenfurta. Na glavnom trgu se nalaze prepoznatljivi simboli grada: zeleni zmaj i spomenik austrijskoj carici Mariji Tereziji, grad ima pešacku zonu u centru grada kroz Krammer Gase izmedu Novog i Starog trga. U centru grada se nalazi i veliki trgovacki centar Arcade city, u samom istorijskom jezgru grada, gde je predviden shopping do 18h. Slobodno vreme do 20h kad se krece ka Srbiji.

3.dan nedelja: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom visoke turisticke klase(klima/video i audio oprema) na navedenoj relaciji
• usluge turistickog vodica/pratioca tokom celog putovanja
• troškove ogranizacije putovanja 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• individualne troškove
• medunarodno zdravstveno osiguranje (300,00 din)
• ulaznice za Minimundus: odrasli – 13 eur, deca 6-15 god.- 8  eur 
                    
Napomene koje važe za aranžman:
- Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu ( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti)
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici pre polaska na put dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koje putuju
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- U slucaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo promene cene aranžmana
- Zeppelin Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih u agenciji kao i zaposlenih ovlašcenih subagenata koji nisu u skladu sa elementima zakljucenih ugovora o putovanju
- Ogranizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- u slucaju otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ako nije drugacije odredjeno ugovorom o putovanjuOrganizator putovanja Zeppelin Travel OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženja
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija