Zlatibor Rača Blagoveštanje 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 24% na putovanje - Zlatibor sa vožnjom Šarganskom osmicom i obilaskom manastira Rača i Blagoveštenje 2 dana 1 noćenje!

Zlatibor Rača Blagoveštanje 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
10 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / subotom 09-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/240-6-240, 011/630-1-760
  • Rok iskoristivosti kupona 20.06.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Saga Travel

Smiljanićeva 11/1

+381 11/240-6-240
+381 11/630-1-760Mapa
Zlatibor sa vožnjom Šarganskom osmicom i obilaskom manastira Raca i Blagoveštenje

DVODNEVNI IZLET
20.06.2015 -  21.06.2015

Pruga koja je nekada bila žila kucavica i veza Evrope sa Jadranskim morem... od Beograda do   Dubrovnika i Zelenike, usko-kolosecnom prugom od 760 mm, od 1925. do 1974. godine kroz tunele, preko mostova i kroz planinske useke saobracao je cuveni voz "Cira" ostavljajuci za sobom prepoznatljivi miris dima parne lokomotive... Deo ove pruge na relaciji od stanice  Šargan Vitasi do Mokre Gore, koji predstavlja jedinstveno graditeljsko delo, otrgnut je  od zaborava pomocu nadaleko cuvene Šarganske "osmice" Tu ponovo odjekuje klaparanje vagona i veseli žamor turista u vozu "Nostalgija". Od Mokre gore do stanice Šargan Vitasi prolazi se kroz 22 tunela, preko pet mostova, savladuje se visinska razlika od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.440 metara. Za vreme vožnje može se  sa nekog od pet vidikovaca sagledati bogatstvo i lepota prirode ovoga kraja.
Pored recice Race, a u neposrednoj blizini Bajine Bašte nalazi se srednjevekovni manastir Raca. Ovaj manastir je najverovatnije zadužbina kralja Dragutina Nemanjica. Po turskom osvajanju srpske depotovine hram je najverovatnije opustošen i u njemu je monaški život zamro, U XVII veku pocinje opšti rad u prepisivanju i umnožavanju knjiga, a tome su se pridružili i monasi manastira Race.
Manastir Blagoveštenje sa crkvom Blagovesti Presvete Bogorodice, potice iz 17. veka. Nalazi se na levoj obali Morave, ispod Kablara. Crkva je zanimljive arhitekture, živopis je raden od 1602. do 1632. godine i jedno je od najboljih ostvarenja u našem zidnom slikarstvu u prvoj polovini 17. veka. Od starog ikonostasa sacuvana je prestona ikona Bogorodice sa Hristom, rad slikara Mitrofana iz 1602. godine. Manastirska slava su Blagovesti, 7. April

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan /subota  Polazak  iz Beograda, sa (dogovorenog  mesta) u 07.00 h.  vožnja  Ibarskom magistralom prema Valjevu, preko Debelog brda do Bajine bašte. Poseta  manastiru Raca , nastavak puta  prema Kremni, i dalje do Mokre Gore, na vožnju popularnom “osmicom”. Po završenoj vožnji, oko 15.00 h. nastavak puta prema Zlatiboru, po dolasku na Zlatibor smeštaj u hotel, slobodno vreme za odmor, vecera.  Nocenje.

2. Dan/nedelja  Dorucak, u 10 .00 h. Napuštanje hotela i slobodno vreme za šetnju i odmor do 14.00 h, kada se polazi prema Užicu i dalje ka Cacku. U Ovcarsko – Kablarskoj klisuri poseta manastiru  Blagoveštenje sa crkvom Blagovesti Presvete Bogorodice. Nakon posete nastavak puta prema, Cacku, G. Milanovcu i  dalje Ibarskom magistralom do  Beograd na mesto polaska. Dolazak oko 21.00h.

CENA IZLETA 8 500 dinara
CENA IZLETA UZ AUTENTIK KUPON 6 500 dinara


Cena izleta ukljucuje:
Prevoz autobusom turisticke klase po  programu.
Smeštaj na Zlatiboru sa uslugom: vecera, nocenje, dorucak
Kartu za vožnju šarganskom osmicom.
Obilazak manastira Raca i Blagoveštenje.
Troškovi putarine i parkinga.
Predstavnika agencije tokom putovanja.

Cena izleta ne ukljucuje:
Individualne troškove putnika, kao i sve druge troškove koji nisu u ceni izleta.

Nacin i uslovi placanja:
Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne EFG Eurobank na dan uplate
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana,
Placanje kreditnom karticom: Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina),
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA SAGA TRAVELA
Mogucnost placanja na dve mesecne rate (cekovima ili preko administrativne zabrane)
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. Aranžman je raden na bazi 50 prijavljenih putnika.

NAPOMENA: U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA O OTKAZU ARANŽMANA JE 5 DANA. Molimo Vas da se pre zakljucenja ugovora upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora. TA SAGA TRAVEL smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA Saga Travel.
Organizator TA Saga Travel, licenca OTP broj 22/2013.
Cenovnik br:3 od 07.08.2013.
U moru priča koje zapljuskuju obale Vaše svakodnevnice, samo su one lepe vredne Vašeg sećanja. To su priče kojima se iznova vraćate u mislima, i koje u Vama bude radost, osmeh i želju da ih ponovo proživite.

SAGA je takva priča…

Sa nama su sanjane daljine blizu, tu, na dohvat ruke – plavetna mora i opojni mirisi juga, planinski vrhovi sjajni od beline snega, slikovite ulice i trgovi najlepših gradova Evrope… Poput nestvarno lepih šara kaleidoskopa, prizori i doživljaji sa naših putovanja ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

Svako od njih je priča za sebe, sa jedinstvenim bojama, mirišima i zvucima, koji Vas pozivaju na uživanje i istraživanje. Svako je posebno i drugačije, ali sva imaju nešto zajedničko – Vas, zadovoljne i srećne, opijene lepotom novih predela, i pozitivnom energijom koju sa sobom nose samo ona savršena putovanja o kojima se zauvek priča…

Da, SAGA je baš takva, baš Vaša priča…

Doživite svoju sagu…
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija