Relax Masaža Celog Tela Novi Sad Popusti

tweeter baner
399 dinara umesto 1400 dinara za Relax Masažu u trajanju od 40 minuta u Kozmetičkom Salonu Studio Latisse u Novom Sadu!

Relax Masaža Celog Tela Novi Sad Popusti
Ponuda je uspela!
5 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše pet kupona, jedan za sebe i četri na poklon
  • Radno vreme: pon-sub 08-20h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 060/66-28-772
  • Rok iskoristivosti kupona 26.06.2015.
Novi Sad - Studio Latisse
Stevana Musića 17
21000 Novi Sad

060/66-28-772"Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama uzvratiti kvalitetom"!

Mapa
Relax masaža celog tela za samo 399 dinara od 40min. u kozmetičkom salonu Studio Latisse!

Relax masaža celog tela u trajanju od 40 minuta
Opustite se i uživajte u mirisima etericnih ulja, ciji odabir u relax masaži ima posebnu ulogu
Obavezna je najava unapred
Verujemo da u ovo vreme u kojem prevladavaju obaveze, ubrzan ritam življenja i stres najveca želja je pronaci svoj mir, opustiti se, biti negovan, napuniti se energijom, uci u sasvim drugi svet. Uživati u necemu što nije svakodnevica, ali u cemu bismo hteli svakodnevno uživati.

Upravo masažom možemo postici povracaj snage i uspostavljanje ravnoteže tela i duše. Njome postižemo osecaj smirenja i opuštanja, a ima trajan ucinak na naše telesno i duhovno zdravlje.

Relax masaža je masaža tela uz upotrebu etericnih ulja, u ugodnom ambijentu uz opuštajucu muziku, mir i tišinu. Opustite se i uživajte u mirisima etericnih ulja, ciji odabir u relax masaži ima posebnu ulogu - snažno deluju na emocije i duh, takode i umiruju nervni sistem. Ova masaža je izvrstan nacin preventive u borbi protiv stresa, umora i drugih "bolesti" savremenog života.

Kozmeticki salon Studio Latisse se nalazi na adresi Stevana Musica 17 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju SUPER SHR DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i Yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmeticki radnici ce Vam izaci u susret a Vaše telo ce zablistati i uvek cete se vracati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.
Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Stevana Musića 17 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i Yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija