Astro Dijeta Popusti

tweeter baner
250 dinara umesto 1500 dinara za Analizu Detaljno Izrađene Astro Dijete!

Astro Dijeta Popusti
Ponuda je uspela!
7 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše pet kupona na svoje ime ili poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 15.03.2015.
Beograd - Agencija Astroprom
Obilićev venac 18
11000 BeogradMapa
Po dobijanju kupona dostavite na email radmilo@astroprom.com  ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i šifru (verifikacioni kod kupona), u roku ne dužem od 7 dana dobijate:

Analizu detaljno izrađene dijete koja podrazumeva kada je najbolje započeti dijetu, šta konzumirati, kada napraviti pauzu u dijeti, kada i kako je okončati kao i saveti za vežbe.

Pri izradi astrodijete koristi se položaj planata u Vašoj natalnoj karti, njihovi međusobni aspekti kao i planatarne progresije koje tranzituju „preko“ natala svakog pojedinca.. Svojim tranzitima planate nam „govore“ šta treba ili ne treba da radimo, pa tako i kada je ishrana u pitanju...

Neophodan je posaban osvrt na mesečeve mene.

Više informacija na telefon:  061/ 66 40 690
Astrolog i numerolog Radmilo Savovic roden je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija