Osnovni Kurs Grafičkog Dizajna Beograd Popusti

tweeter baner
2900 dinara umesto 11000 dinara za Osnovni kurs Grafičkog Dizajna u kompaniji GRAPHIT

Osnovni Kurs Grafičkog Dizajna Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
5 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme za sve informacije: pon-pet 09-17h
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 069/47-27-448, 069/47-27-447, 011/755-70-48
  • Rok iskoristivosti kupona 25.01.2015.
  • Trajanje kursa: Kurs se održava subotom i nedeljom u trajanju 10 x 90min.
  • Potrebno je da polaznici ponesu svoj laptop na predavanje.
  • Kursevi se održavaju u poslovnim prostorijama kompanije, na Banovom Brdu, TC Stankom, ulica Toše Jovanovica br. 9.
Beograd - GraphIT

TC Stankom
Toše Jovanovica 9/10
11030 Beograd, Čukarica


069/47-27-448
069/47-27-447
Mapa
Osnovni kurs grafičkog dizajna

Kurs je namenjen polaznicima koji žele da se upoznaju sa osnovama grafičkog dizajna, funkcijama programa i osnovnim pojmovima pripreme za štampu. Kurs se bazira na aplikacijama Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Tokom kursa za polaznike su obezbeđenje skripte u PDF formatu i domaći zadaci.

Program kursa:

1. nedelja: teorijski deo - Pojmovi u grafickom dizajnu: modeli boja, vektorska i rasterska grafika, kompozicija, simetrija i forma;
2. nedelja: praktični deo - Adobe Photoshop - rad sa slojevima, čuvanje datoteka, selekcije;
3. nedelja: praktični deo - Adobe Photoshop - alati i filteri;
4. nedelja: praktični deo - Adobe Illustrator - alati i čuvanje datoteka, kombinovanje oblika i crtanje kompleksnih oblika;
5. nedelja: praktični deo - Adobe Illustrator - upravljanje oblicima, pozicioniranje i rad sa krivima;

Trajanje kursa: Kurs se održava subotom i nedeljom u trajanju 10 x 90min.

Važna napomena: Potrebno je da polaznici ponesu svoj laptop na predavanje.

Kursevi se održavaju u poslovnim prostorijama kompanije, na Banovom Brdu, TC Stankom, ulica Toše Jovanovića br. 9.
GraphIT je ogranak firme Centar za primenjeni konsalting doo stvoren sa idejom o pružanju kvalitetnih kurseva i predavanja iz IT oblasti, kao što su web dizajn, grafički dizajn, fotografija i korišćenje Microsof Office paketa.

Naša misija je pružanje profesionalne edukacije onima koji žele da se oprobaju u novoj oblasti ili da dopune svoja ranije stečena znanja i veštine, kao i onima koji žele da promene karijeru ili su u potrazi za zaposlenjem.

GraphIT tim cine mladi profesionalci sa završenim diplomskim ili master studijama iz relevantnih oblasti koje su pokrivene kursevima iz naše široke ponude.

Naši predavači su višestruko nagrađivani na međunarodnim i lokalnim takmičenjima iz oblasti dizajna i multimedije i imaju višegodišnje iskustvo kako u radu sa grupama i predavanjima, tako i u izradi web prezentacija i grafičkih rešenja, zatim foto, video i audio produkciji.

Svima koji žele da se posvete svom obrazovanju i ličnom napretku, GraphIT pruža mogućnost usavršavanja putem nekog od sedam kurseva. Kurseve smo kreirali misleći na svoje polaznike i sa željom im na što bolji način prenesemo svoje znanje i iskustvo.

Kako biste izabrali baš pravi kurs sa Vas, u ponudi su osnovne verzije kurseva, predvidene za početnike koji tek žele da se upoznaju sa određenom oblašću, napredne verzije kurseva, za polaznike koji žele da unaprede svoje znanje, kao i modularni kursevi na kojima se polaznik može odlučiti za pohađanje pojedinih delova kursa, umesto kursa u celini.

Predavanja se održavaju u prijatnoj atmosferi u našim prostorijama koje se nalaze u TC Stankom na Banovom brdu, u manjim grupama koje čini do 10 polaznika.

Po završetku kursa svim polaznicima je obezbeđen sertifikat o pohađanju kursa, dok se za sertifikat o položenom kursu organizuje polaganje koje je teorijskog tipa i sastoji se iz gradiva pređenog tokom kursa, a materija se sprema iz skripti koje se polaznicima dostavljaju posle svake obrađene oblasti.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija