Ohrid Doček Nove 2015 Godine Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 25% za Doček Nove Godine u Ohridu 5 dana

Ohrid Doček Nove 2015 Godine Popusti
Ponuda je uspela!
5 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/303-80-95, 011/263-00-85, 060/40-471-62
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2014.
Beograd - Sunset Travel

TC SINGIDUNUM
Uzun Mirkova 3, lokal 30
11000 Beograd


011/303-80-95
011/263-00-85
060/40-47-162
060/56-44-446Mapa
NOVA 2015. GODINA
OHRID - MAKEDONIJA 5 DANA
Termin realizacije 30.12.2014. – 03.01.2015.

Ohrid je grad na jugozapadu Makedonije, na severoistočnoj obali Ohridskog jezera. Ovo je veoma zanimljiva turistička destinacija s obzirom na veliki broj spomenika koji se u njemu nalaze i lepotu koja ga krasi i kojom privlači mnogobrojne posetioce iz zemlje i sveta.
Ohridsko jezero ubraja se u red većih evropskih jezera. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESKO-a.

Program putovanja:

1. dan: 30.12.2014. (Srbija)
Polazak grupe iz  Beograda u večernjim satima sa dogovorenog mesta (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
Noćna vožnja do Makedonije sa usputnim zadržavanjima radi osveženja i na graničnim prelazima....

2. dan: 31.12.2014. (Ohrid)
Dolazak na Ohrid u jutarnjim satima. Smeštaj grupe (sobe i apartmani I i II kategorije). Slobodno vreme za odmor i individualno razgledanje. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na doček Nove Godine u nekom od restorana ili kafića. Noćenje.

3. Dan: 01.01.2015. (Ohrid)
Razgledanje grada Ohrida: panorama crkve Svete Sofije, Samuilova tvrđava, amfiteatar, staro gradsko jezgro... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na reprizu dočeka Nove Godine u nekom od restorana ili kafića. Noćenje.

4. Dan: 02.01.2015. (Ohrid – krstarenje jezerom)
Slobodno vreme... Fakultativno: odlazak na krstarenje jezerom (ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju). Povratak na Ohrid. Noćenje.

5. Dan: 03.01.2015. (Ohrid - Srbija)
Napuštanje soba. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak u pravcu Srbije. Putovanje sa usputnim pauzama po potrebi grupe i na graničnom prelazu. Dolazak u mesto polaska u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA- FIRST MINUTE do 08.11.2014.
uz autentik kupon:
89€ umesto 119€ u 1/3 i 1/4 sobama  
98€ umesto 128€ u 1/2 sobama
 
(plaćanje po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate)

 U cenu aranžmana je uračunato:
- prevoz modernim autobusima visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji,
- smeštaj u 1/3 i 1/4 sobama na bazi 3 noćenja , odnosno 1/2 sobama po ceni od 98 eur za aranžman
- usluga stručnog turističkog vodiča,
- razgledanje i obilaske prema programu,
- organizacioni i ostali troškovi aranžmana

U cenu aranžmana nije uračunato:
- međunarodno zdravstveno osiguranje (737,00 dinara Generali osiguranje)
- boravišna taksa u iznosu od 1€ dnevno/po osobi,
- ulaznice za lokalitete predviđene programom
- individualni troškovi

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
- Krstarenje jezerom 8€ - ako postoji mogućnost;
- večera u restoranu uz muzički program za Doček Nove Godine 25€, u kafićima 10€ i 15€;

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Doplate:
- doplata za 1/1 sobu 70% od cene aranžmana,

Način plaćanja:
- 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja
- Na rate, čekovima (deponuju se najkasnije 14 dana pre polaska) ili administrativnom zabranom na plate radnika uz 2% mesečnog uvećanja (30% prilikom rezervacije, 70% na rate najkasnije do 30.03.2015. godine.)

Aranžman je rađen na bazi min. 45 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Usled manjeg broja prijavljenih putnika organizator može spojiti grupu sa drugim organizatorima ili prevoz vršiti kombijem / mini busevima. Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora
“STVARNO JE BILO KRAJNJE VREME DA OTVORIŠ SVOJU TURISTIČKU AGENCIJU! A IME JE PRELEPO, JER SVE ŠTO SE DOGAĐA U SMIRAJU DANA VEZANO JE ZA ODMOR, RAZONODU I UŽIVANJE”- kažu moji poslovni saradnici, prijatelji, a najviše ljubitelji putovanja koji su mi verni godinama. Pa, možda su u pravu, 25 godina iskustva u radu u turizmu, diploma fakulteta kao turizmologa, licenca turističkog vodiča i ljubav prema poslu vodi zaista ka otvaranju sopstvene agencije.

Svih ovih godina, osnovni cilj koji me je i održao kao predanog turističkog radnika bio je, pre svega, kvalitet usluga i zadovoljstvo putnika. Odgovornost i vernost poslu, uz pažljiv odabir poslovnih partnera i redovno izmirivanje obaveza, čine da SUNSET Beograd važi za ozbiljnu agenciju kojoj putnici veruju.

Uz veliko znanje i iskustvo i dalje organizujem turistička obilaske Srbije i inostranstva u vidu prazničnih putovanja, letovanja, zimovanja, studentskih i đačkih ekskurzija, podjednako pažnju usmeravam i na organizaciju poslovnih putovanja na međunarodne sajmove, kongrese i seminare iz raznih oblasti, kao i rezervaciju smeštaja i prodaji avio karata za sve zemlje sveta.

U poslovnom svetu sam poznata i po organizaciji receptivnih usluga koje pružamo strancima: rezervacija hotela u zemlji, usluge transfera, stručnih razgledanja i obilazaka, organizovanje raznih događaja, ručkova i večera, promotivne ture po Srbiji...

Na kraju, zahvaljujem svim odanim putnicima koji su mi pomogli da istrajem i da moja ljubav prema turizmu postane još veća. Zato Vas pozivam da mom znanju i iskustvu poklonite svoje poverenje.

S poštovanjem,
Nevena Stojić
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija