Relax Masaža Novi Sad Popusti

tweeter baner
590 dinara umesto 1300 dinara za jedan tretman Relax Masaže! Institut za estetiku i lepotu Artes Novi Sad

Relax Masaža Novi Sad Popusti
Ponuda je uspela!
19 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / jedna masaža u trajanju od 1h
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, dva za sebe i osam na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / i samo u ovom terminu su moguća zakazivanja
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 063/123-08-04
  • Rok iskoristivosti kupona 01.07.2015. nakon čega će se Vaš kupon računati kao iskorišćen
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati institut radi rezervacije
  • Sa sobom obavezno poneti odštampan kupon i ličnu kartu
  • Kuponi se ne šalju na email, već su dostupni za štampanje iz Vašeg profila
Novi Sad - Centar za Estetiku i Lepotu Artes

Braće Ribnikar 63
21000 Novi Sad

021/30-07-138
063/123-08-04Mapa
RELAX MASAŽA

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem protoka energije, postiže opuštanje organizma. Cilj relaks masaže je maksimalno opuštanje, odvojenost duha od tela sa okolinom. Klasična relaks masaža se izvodi isključivo blagim i raznovrsnim masažnim hvatovima u cilju što kvalitetnijeg opuštanja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipke i elastične.

Trajanje masaže 1h. Masaža celog tela.
INSTITUT ZA  ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU “ARTES” (Kozmetika Artes) se pre svega bavi edukacijom u oblasti estetike i kozmetike i to na nivou STUDIJA, kurseva Visokog nivoa, predmete kako iz medicinskih nauka, umetničkih tako i ekonomskih, predaju  profesori sa Medicinskog, Hemijskog, Ekonomskog, Filozofskog fakulteta, Fakulteta Primenjene Umetnosti  iz Beograda i Novog Sada, što govori  o ozbiljnosti i namerama koje INSTITUT želi da postigne sa svojim kandidatima. Svi naši profesori stručnih predmeta imaju licencu predavača Francoise Morice visoko eminentne škole po svojoj stručnosti, kozmetici i naravno stogodišnjoj tradiciji uz  stalnu razmenu profesora. Svi stručni-praktični ispiti se polažu komisijski pred našim i pred profesorima Francoise Morice  škole iz Pariza.

Program INSTITUTA predstavlja idealan spoj medicinskih predmeta, menadžerskih veština i umetnosti, a nakon teorijskih predavanja koja prati praktična nastava u velikom fondu časova odvija se stručna praksa, koju obavljaju iskusni internacionalni treneri.

INSTITUT prati sve inovacije kako na polju profesionalne nege tako i na polju tehničkih dostignuća u oblastima estetike i kozmetike. Naši studenti se lako zapošljavaju jer je STRUČNOST, ZNANJE, VEŠTINA I PROFESIONALIZAM upravo ono što imaju kada završe studije na INSTITUTU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU “ARTES”.

Po završetku studija ili kursa kandidati dobijaju licencirane diplome više škole (VI stepen) Fransoice-Morice BTS kao i licencirane diplome CAP jednogodišnjih INTEZIVNIH kurseva  iz oblasti estetike i kozmetologije.

Budite i Vi deo nas…

Centar za estetiku i lepotu se nalazi pri Institutu.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija