Jednodnevni Izlet Budimpešta Tropikarijum Novembar 2014 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 150 dinara ostvarujete popust od 50% na Jednodnevni izlet u Budimpeštu sa posetom Tropikarijumu Novembar 2014.

Jednodnevni Izlet Budimpešta Tropikarijum Novembar 2014 Popusti
Ponuda je uspela!
21 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše šest kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Sa sobom obavezno poneti odštampan kupon i ličnu kartu
  • Kuponi se ne šalju na email, već su dostupni za štampanje iz Vašeg profila
  • Rok iskoristivosti kupona 28.11.2014. nakon čega će se Vaš kupon računati kao iskorišćen, u tom periodu je potrebno kontaktirati agenciju i rezervisati putovanje…
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Kupon važi do 28. Novembra 2014.
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
JEDNODNEVNI IZLET U BUDIMPEŠTU SA POSETOM TROPIKARIJUMU
Polazak 28.11.2014.

Puna Cena: 30€
Uz Autentik kupon cena: 15€


BUDIMPEŠTA – Spajanjem tri grada Buda, Obuda i Pest  1873.godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika. Lepoti Budimpešte doprinose devet mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. Kaže se da u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nedaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste prošetali čuvenom ulicom Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

TROPIKARIJUM je mesto gde se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dela zemlje ali i mnoge druge primerke faune. Obilazeći ovaj park, svakog posetioca deli samo par santimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, retkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta...

Plan putovanja:
1.DAN, BEOGRAD/NOVI SAD – BUDIMPEŠTA
Polazak u večernjim časovima  iz Beograda sa dogovorenog mesta polaska . Nastavak puta  za Novi Sad ,skupljanje putnika na parking  kod Lokomotive  Vožnja  sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Noćna vožnja.

2.DAN, BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju stručnog vodiča  (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). U 16:00h voznja Dunavom ispod čuvenih budimpeštanskih mostova. U 17:30h polazak za Tropikarijum, čarobni susret sa prirodom u urbanoj sredini.Boravak u Tropikarijumu do 20:00h, kada se kreće nazad za Beograd.

.DAN, BUDIMPEŠTA – NOVI SAD/BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

NAČIN PLAĆANJA:
• prilikom rezervacije minimum 50 %, a ostatak aranžmana 10 dana pre putovanja
• platnim karticama (dina, visa, master i maestro)
 
Uslovi plaćanja:
• u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Pireus banke
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji prema programu (ac, dvd)
- usluge vodiča - tehničkog predstavnika agencije tokom putovanja
     
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika
Fakultativni izleti

Fakultativni izleti:
krstarenje Dunavom 12€
izlet u Tropikarijum 12€

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Aranzman je radjen na 60 plateznih osoba

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45, A SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.

ENOVNIK BR. 1 OD 15.10.2014 GODINE
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti, pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist, Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to,  na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCON
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija