Kurs Photoshop za Fotografe Beograd Popusti

tweeter baner
Osnovni Kurs Photoshop-a za Fotografe (modne fotografe)
Ovladajte ovom Photoshopom sa popustom od 79%

Kurs Photoshop za Fotografe Beograd Popusti
0 prodatih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti i dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše deset kupona, jedan za sebe i devet na poklon
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/244-25-14
  • Poneti sa sobom predmet za oslikavanje!
  • Rok iskoristivosti kupona 01.01.2015.
Beograd - Artefakt

Bulevar Kralja Aleksandra 79
Sprat 5, Učionica 49 i 50
i Majke Jevrosime 51


011/244-25-14
065/431-51-25
Mapa
Svrha kursa:
namenjen je prvenstveno za fotografe amatere ili profesionalce koji nisu imali  ranije iskustvo s Adobe Photoshop-om ali žele da brzo savladaju osnovne funkcije softvera i počnu ih primenjivati ​​u obradi svojih fotografija.  Ako ste fotograf, dizajner, ili želite naučiti kako da koristite Photoshop za sebe ili svoju firmu, onda je ovaj kurs prava stvar za vas. Dobar fotograf može slikati. sjajan fotograf zna kako napraviti snimke čak i bolje.

Preduslovi - osnovno poznavanje računara

Tokom kursa razmotriće se teme:
1. Instalacija. Osnovne postavke. Toolbar. Filteri
U ovom delu, mi ćemo Vas uvesti novi prostor - prostor Photoshop-a.  Vi ćete naučiti osnovne funkcije i susrešćete  se sa  potrebnim alatima i naučićete kako da sačuvate obrađene slike bez gubitka kvaliteta, kako da sačuvate slike radi objavljivanja na interetu.

2. Rotiranje, poravnanje horizonta i kadriranje. Često gledamo slike i shvatamo da nešto nije u redu. No, nije uvek lako odabrati metod kako bi značajno poboljšali slike. Okvir može biti jednostavno kadriranje... U ovom delu objasnićemo pojedine kompozicijske trikove i odmah ih primeniti u praksi.

3. Korekcija,  Ravnoteža boja, Zasičenost... Photoshop kanali- to je neverovatan alat kojim  se rezultat može postići na puno različitih načina. Saznaćete nekoliko jednostavnih tehnika za poboljšanje boje na svojim fotografijama, kao i kako da koristite Desaturate fotografije i kako je pretvoriti  u sepiju.

4. Retuširanje. Svjetlije ili tamnije. Portret Processing - s jedne strane, sve mora biti čisto i uredno: bez mrlja, bez dodatnih senki ili žutih zuba, a na drugoj - Portret bi trebao biti sličan originalu. Kako pronaći kompromis i kako se nositi s retuširanjem  naučiti ćete iz ovog dela predavanja.

5. Alati za selekciju: čarobni štapić, laso, kako da posvetlite senke, delimično obojite ili dodate polje, upoznaćete se s alatima za selekciju .Razumećete principe rada sa njima u različitim situacijama u kojima se koriste ti alati.

6. Slojevi,  upotreba Blend-a,  neprozirnost, clipping postepeno komplikuje vaš rad: sada sve ono što već znate koristite fleksibilnije, pametno uređujete slike ​​- pomoću slojeva i maski. U ovom delu radite sa  kolažima.

7. Doterivanje: dodavanjem oštrine, rezolucije, veličine, kompresija i slika je spremna! Kako je sačuvati na najbolji način? Šta je rezolucija i zašto je ona potrebna? Prostori boja - za koga su oni? Sve to će biti objašnjeno u sedmom delu.

8. Napravite razglednicu, plakat ili letak s tekstom primenjujući stečeno  znanje u praksi – kreirajte koristeći sva znanja i veštine koje ste stekli u prethodnim časovima.

Fond časova: 16 (čas -45 min)
Raspored predavanja: Predavanja se održavaju dva puta nedeljno po dva časa u terminu. Termini su 18.00h i 19.30h.
Edukativni centar Artefakt, smešten je na atraktivnoj lokaciji u Bulevaru, iznad Vukovog spomenika.

Svojim klijentima nudi kvalitetne KURSEVE JEZIKA: individualne, grupne, ubrzane i specijalizovane poslovne kurseve.

U ponudi imamo kurseve WEB dizajna, kreativne radionice i dekupaž- tehniku oslikavanja predmeta pomoću salveta.

Naša misija je da pomognemo u prevazilaženju kulturnih i jezičkih barijera svima koji žele da usavrše ili nauče neki strani jezik, upoznaju svet modernih tehnologija i urone u svet umetnosti.

Cilj nam je da spojem tradicionalnog i modernog obezbedimo zadovoljstvo svim svojim polaznicima.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija