Putovanje Izložba Tuluz Lotreka Budimpešta Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 25%
na IZLOŽBU TULUZ LOTREKA u Budimpešti

Putovanje Izložba Tuluz Lotreka Budimpešta Popusti
Ponuda je uspela!
4 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što kupite kupon proverite sa Agencijom da li ima mesta !
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-82-753, 011/32-82-676
  • Rok iskoristivosti kupona 15.08.2014.
Beograd - Master Holidays

TC City Passage, lok. 3-09
Obilićev Venac 18-20
11000 Beograd


011/32-82-753
011/32-87-288Mapa
IZLOŽBA TULUZ LOTREKA u Budimpešti

Budimpešta, poznata kao “Kraljica Dunava”, je grad koji odlikuje kultura koja osvaja i zavodi, originalno nastala spajanjem dva grada izgrađena sa obe strane Dunava, zvani Budim i Pešta, koji su danas spojeni sa desetak mostova. Stariji i šarmantniji Budim, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjevekovna, neo-klasična mešavina arhitekture sa utvrđenjem na brdu u kojoj je kraljevska palata, muzej i galerije, crkva Svetog Matijasa, kao i bedemi Ribarskog Bastiona. Pešta se odlikuje širokim bulevarima nastalim u XIX veku a njen Andraši bulevar je ŠanzElize Budimpešte, oivičen tipičnim mozaikom arhitektonskih stilova sa ogromnim Milenijumskim Trgom (Trg Heroja). “Muzej Lepih Umetnosti”: izložba “Svet Tuluz-Lotreka”u slavu 150 godina od rodjenja umetnika, predstavnika ekspresionizma i Art Nuvo stila.

Polasci:  27.jun, 25. jul i 15. avgust 2014.

Program putovanja:

1.dan:  BEOGRAD - ...
Polazak autobusa iz Beograda u 23:30h sa velikog parkinga kod Sava centra (savska strana). Vožnja prema Mađarskoj preko Subotice i Horgoša sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti...

2.dan: … - BUDIMPEŠTA
... Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Kraća puza, zatim panoramsko razgledanje grada autobusom i pešice u pretnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: brdo Gelert i Citadela, Budimske tvrđava i Kraljeva palata, crkva Matijaša Korvina i ribarskih kula (panorama Pešte), šetnja i razgledanje najstarijeg dela Budima, vožnja Lančanim mostom, Parlament i odlazak na Trg Heroja sa monumentalnim spomenikom Milenijumu... Odlazak u hotel i smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor i individualne aktibnosti. U večernjim satima fakultativna plovidba Dunavom i razgledanje grada sa reke. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan:  BUDIMPEŠTA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do muzeja Lepih umetnosti i poseta izložbi dela Anri Tuluz Lotreka. Po završenoj poseti izložbi, odlazak za Sentandreju, gradić severno od Budimpešte, nekad najsevernijeg naselja Srba u Mađarskoj i nekadašnjeg sedišta srpskog Patrijarha. Panoramska šetnja gradićem koji je deo Svetske kulturne baštine, i jedan od retkih gradova-spomenika barokne kulture i umetnosti: kuća Jakova Ignjatovića, Saborna i Preobraženska crkva... Slobodno vreme za šetnju centrom Sentandreje. Gradić je prepun radnji sa suvenirima, antikvitetima, buticima, restoranima i poslastičarnicama poznatim po marcipanu. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju, putovanje preko Horgoša i Subotice sa pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI:  79 Evra
Sa Autentik kuponom je:  59 Evra

Deca 2-12 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe imaju popust  10 Eur.
Doplata za 1/1 sobu je 20 Eur.

Dinarska protivvrednost po prodajnom kursu za efektivu Alpha banke na dan uplate.

Dinamika i način plaćanja:
30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.
Plaćanje se vrši gotovinski, platnim ili kreditnim karticama Dina, Visa, Master ili Maestro, čekovima građana ili uplatom na račun.

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz prema programu turističkim autobusom (audio, video, klima...),
- Smeštaj na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni buffet) u hotelu sa 3* u Budimpešti,
- Razgledanje Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča,
- Poludnevni izlet u Sentandreju,
- Usluge vodiča - pratioca tokom putovanja,
- Troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje: deca (od 6 meseci-18 god.) – 150 dinara;  odrasli (od 18-70 god.) – 300 dinara;
- Fakultativane izlete: Ulaznice za izložbu Tuluz Lotreka 10 eur, Krstarenje Dunavom  15€ (min 25 putnika),
- Lične i ostale nepomenute troškove.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 punoplativih putnika

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana (minimum 5 dana pre početka putovanja) ili korekcije cene aranžmana za odgovarajući iznos.

Važe Opšti uslovi putovanja organizatora, agencije Master holidays, Licenca br. OTP 27/2011 od 23.03.2011.
Turistička agencija MASTER HOLIDAYS osnovana je u Beogradu 14.februara 2011.godine. Nakon dve godine poslovanja, uspeli smo da opravdamo poverenje naših korisnika i nastavljamo sa atraktivnim aranžmanima za zimovanje i letovanje, kao i grupnim putovanjima za evropske destinacije.

Od svog osnivanja na turističkom tržištu se predstavljamo kao organizator putovanja za klijentelu različitih karakteristika – porodice, starija populacija, mladi, skijaši, ljubitelji mora…Ono po čemu smo posebno poznati su aranžmani za skijanje u Francuskoj o čemu svedoči i ukazano poverenje starih putnika koji nas i dalje prate, ali i sve više onih koji im se pridružuju. Osnovu naše letnje ponude predstavlja Grčka, naročito poluostrvo Halkidiki i regija Sv. Đorđe – Nea Vrasna. U ponudi smeštaja su apartmani i hoteli različitih kategorija i cena, pa stoga svako može naći ponudu prilagođenu svojim željama i mogućnostima.

Da bi naši putnici imali gde da se odmore u periodu između letnje i zimske sezone organizujemo i grupna putovanja širom Evrope – Pariz, Bukurešt, Prag, Ljubljana, Barselona i mnoge druge destinacije. A za one koji bi želeli nešto van naše postojeće ponude rado ćemo napraviti individualne programe po želji.

Kao i do sada, biće nam korisne sve Vaše ideje, sugestije, želje i kritike.

Mi postojimo zbog Vas i samo sa Vama možemo da trajemo duže!
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija