Gastroskopija Pregled Beograd Popusti

tweeter baner
400 dinara za kupon koji Vam omogućuje 51% popusta
za pregled ''Gastroskopija''
u Specijalističkoj Ordinaciji ''Đukić'' na Vračaru

Gastroskopija Pregled Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
4 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše jedan kupon na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 09-16h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/383-66-06, 065/344-14-75
  • Rok iskoristivosti kupona 05.09.2014.
Beograd - Specijalistička Ordinacija ''Đukić''

Patrijarha Varnave 19
11000 Beograd


011/383-66-06
011/383-66-07
011/383-62-52Mapa
Oboljenja želuca su dosta učestala u našoj nacionalnoj patologiji. U zavisnosti od vrste oboljenja javljaju se i različiti subjektivni simptomi. Načeće je to bol u predelu želuca, mučnina, podrigivanje i povraćanje, gubitak apetita. Mnoga oboljenja se mogu otkriti na osnovu simptoma prilikom pregleda ali većina zahteva dodatnu dijagnostiku. Među najsigurnije metode spada Gastroskopija gde lekar pod kontrolom oka uz pomoć kamerice na  savitljivoj sondi​ posmatra unutrašnjost želuca, uradi test na Heliko bakteriju a po potrebi može da uzme biopsiju koju šalje na patohistoloku analizu. Metoda je bezbolna, primenjuje se dosta dugo u kliničkoj praksi.- Ako je izvodi iskusa andoskopista pouzdana je  u potpunosti. Posle pregleda sledi dogovor o sprovodjenju predložene terapije. Kontrolišite svoje zdravlje na vreme, zaštitite se prevencijom.

Puna cena ovog pregleda je 8000 dinara
sa Autentik Kuponom je samo 3900 dinara
Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9.
Na Svetosanskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l20 metara kvadratnih.

Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Đukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.

Svoje bogato kliničko iskustvo je nesebično prenosio na mlađe kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnici koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem redovno zaposlenog osoblja u Poliklinici su angažovani po potrebi kao konsultanti najpoznatiji doktori iz svoje oblasti kao što su:
Prof dr Branislav Talić, Urolog, jedan od naših najpoznatijih urologa.
Prof dr Dragoslav Dragojević, Endokrinolog bivši načelnik  Klinike za endokrinologiju na VMA u Beogradu.
Prof dr  Slobodan Čikarić,  Onkolog i radiolog sa Instituta za Onkologiju i Radiologiju u Beogradu.
Prof dr Nikola Milićević, Ortoped, radio i kao direktor Klinike za Traumatologiju i Ortopediju u Sarajevu.
Prof dr Vesna Bošnjak  jedan je od naših najpoznatijih Pulmologa.
Msci dr Nikola djukić Gastroenterolog, šef službe za endoskopiju u KBC  Zemun.
Prim dr Rajko Popović reumatolog sa VMA.
Prim dr Sci Zorana Djaković, dermatolog sa VMA.
Dr Katarina Djukić dermatolog iz KBC Srbije.
Prim dr Vladimir Špica ,hirug Načelnik hirurške službe u KBC Zemun.
Dr Maja Filipović, kardiolog iz Instituta Dedinje.
Dr Bojan Iulisić kardiolog  KBC Zemun.
Dr Aleksandar  Aleksić, kardiolog  KBC Zemun.
Dr Sonja Đurović, ginekolog KBC Zvezdara.
Dr Branka Ivanović  Sušić Anesteziolog  KBC Zemun.
Dr Momčilo Stan ković  Bolnica Banjica.
Dr Andrej Grubor Otorinolaringolog KBC Zemun.
Dr Slobodean Stefanović Anesteziolog, KBC Bežanijska kosa.

Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura u Poliklinici se rade Anoskopija kod hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi.
Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu, Kolonoskopija sa polipektopmijom, rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize.

UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ.

Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži, msvih vrsta. Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože. Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene. Uklanjanje uraslih noktiju, furunkula i karbunkula.

Na polillinici se sprovodi i infuziona terapija, uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije. Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija