Prag Autobusom 6 Dana 3 Noći Juli 2014 Popusti

tweeter baner
Prag Autobusom 6 dana / 3 Noći
Juli 2014. za samo 79 evra!

Prag Autobusom 6 Dana 3 Noći Juli 2014 Popusti
Ponuda je uspela!
10 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 09.07.2014.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Kupovinom Kupona od 200 dinara stičete pravo na popust od 43% za:

PRAG
09.07.2014 - 14.07.2014
6 dana / 3 noći – autobusom

POKLON KRSTARENJE VLTAVOM!!!

PRAG –Najveći i glavni grad Češke Republike,sa oko 1,2 miliona stanovnika.Nalazi se na reci Vltavi,koja razdvaja Prag na 4 dela(Stari Grad,Novi Grad,Hradčani,Mala Strana).Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku,predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika.Danas je Prag evropska metropola,grad pun mogućnosti za kvalitetan provod,od tržnih centara,do restorana i pivnica u kojima se služi čuveno češko pivo.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – BEOGRAD-PRAG. Polazak iz Beograda u 19h sa parkinga Sava Centra-savska strana. Noćna vožnja preko Novog Sada,Mađarske,Slovacke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.DAN – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima.Razgledanje grada sa lokalnim vodičem,obilazak Hradčana(kraljevog dvora),poseta rezidencije češkog predsednika,katedrale Sv.Vida,baziliku Sv.Djordja...spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta(najstarijeg mosta u Pragu)...Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj.Slobodno vreme za individualne aktivnosti    i  krstarenje rekom Vltavom,uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje mističnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.DAN PRAG-DVORAC KARLŠTAJN-PRAG- Dorucak. Fakultativna poseta dvorcu  Karlstajn ( Gradnja zamka Karlštajn počela je 1348. godine po zahtevu Karla IV, kompletirana je 17 godina kasnije. Napravljen je na vrlo nepristupačnom mestu, kako bi se sačuvalo kraljevsko blago) …Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje                                                                
4. DAN PRAG-DREZDEN-PRAG – Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden,grad na istoku Nemačke,grad sa mnogo baroknih zdanja:Opera Zemper,Palata Cvinger(u kojoj se nalazi 5 muzeja),Bogorodičina crkva,Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje.Povratak u Prag. Noćenje
5. DAN PRAG-KARLOVE VARI-PRAG – Doručak.Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope.Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade(Termal Spring,Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina,vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag.Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju.
6. DAN-BEOGRAD. Planiran dolazak u jutarnjim casovima...Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA 139 EVRA
CENA SA AUTENIK KUPONOM JE 79 EVRA
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja -


NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD).
Smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak)
Panoramsko razgledanje po programu
Krstarenje  rekom Vltavom
Usluge vodiča i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika

Fakultativne izlete:
- Karlove Vari 25 evra odrasli/15 evra deca
-Poseta Drezdenu 30 evra odrasli/20 evra deca
-Poseta dvorcu Karlštajn 25 evra odrasli / 15 evra deca
    
NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnog izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Cenovnik br.2 14.04.2014.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš Felix
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija