Ugradnja Autosigurnosnog Sistema u Automobil Beograd Popusti

tweeter baner
Ugradnja Autosigurnosnog Sistema ZEDER
Zemun Electronic Security

Ugradnja Autosigurnosnog Sistema u Automobil Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
6 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše jedan kupon na svoje ime
  • Radno vreme: pon-sub 09-17h / nedeljom ne radi
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/2102-986, 065/2102-986
  • Rok iskoristivosti kupona 01.08.2015.
Beograd - Zemun Electronic Security
Cara Dušana 60
11080 Zemun

011/2102-986
065/2102-986
Mapa
Ponuda obuhvata:

Ugradnju Autosigurnosnog Sistema ZEDER u jedan automobil!

Zeder se ugrađuje na vratilo volana i na taj način vrši blokadu upravljačkog sistema kao i elektro blokadu paljenja motora.

Pri montaži se ne dira letva volana a elektro blokada vozila se vrši nezavisno od kompjutera automobila.

Autosigurnosni sistem Zeder pored velikog broja zadovoljnih građana koriste i razne državne institucije, ambasade, Ministarstvo unutrašnjih poslova i dr.

Zemun Electronic Security ima preko 20 godina iskustva u postavljanju zaštita za automobile i objekte. Bavimo se uvozom, distribucijom, projektovanjem i ugradnjom najsigurnijih zaštita na svetu. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima iz oblasti zaštite automobila i objekata, auto Hi-Fi i slično. Takođe posedujemo sertifikovan servis i nudimo održavanje

Zaštita objekata:

Video nadzor
IP kamere i oprema
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Vatro dojave
Telefonske dojave
GSM dojave

Zaštita automobila:

Auto alarmi ( COBRA I SMART ) Cobra Connex stavlja u Vašu službu poslednje GSM (dojava na mobilni telefon) i GPS (sa i bez monitoring centra) i internet tehnologije AK2110.Budite u kontaktu sa svojim vozilom sa bilo kog računara ili telefona kad god poželite, bilo gde da ste. Jednostavnim pozivom, Vi ste trenutno u vezi sa profesionalnom službom za pomoć. VAŠE VOZILO NIJE VIŠE VAŠA BRIGA! Cobra Connex Vam omogućava da budete u kontaktu sa svojim vozilom, da ga locirate ili blokirate motor u realnom vremenu.

Zaštita vozila od kradje i korozije ( TRIO antikorozivna zaštita ) Vaše vozilo treba sačuvati od provalnika, ali i od nevidljive opasnosti, koja postepeno, ali trajno uništava vaš auto - korozija. Decenija postojanja TRI-a na tržištu, govori o uspehu ovog uređaja u borbi protiv korozije. Zaštitite Vaš auto na vreme i ne brinite o koroziji!

Mehanička zaštita ( ZEDER, LAVLJA KANDŽA, KLIN ZA VOLAN ) Zeder je najsavremeniji vid zaštite automobila od krađe. To je mehanička zaštita koja se ugrađuje na vratilo volana i na taj način vrši blokadu upravljačkog sistema kao i elektro blokadu paljenja motora. Lako se ugrađuje, pri montaži se ne dira letva volana, a elektro blokada vozila se vrši nezavisno od kompjutera automobila.Klin za volan - najnovija mehanička zaštita upravljačkog sistema na automobilima. Mehanički blokira kompletan upravljački sistem na automobilu. Brava je zaštićena od "češljanja" i obijanja. Nemoguće ga je otključati bez upotrebe originalnog ključa.

Dodatna oprema ( podizači stakla, centralne brave, pager dojave, parking senzori, hands free, xenon farovi, navigacija )

Car audio ( Auto muzika, audio tunning styling, auto HI-FI, SONY, Pioneer, ALPINE, KENWOOD ) Prodaja i ugradnja auto muzike i prateće opreme! Nudimo radio aparate, antene, zvučnike, woofere i pojačala raznih proizvođača. Takođe se bavimo profesionalnom ugradnjom tipskih muzika po želji kupca.

ZES servis (Zemun Electronic Security) je u saradnji sa predstavništvomSONY-ja napravio jedinstveni automobil – XPLOD DEMO CAR, slobodno možemo reći “Kao nijedan drugi”.Sva audio i video oprema koju možete videti, pripada brendu XPLOD, tacnije SONY auto akustici, koji ovim “projektom” želi da prikaže mogućnosti, ali pre svega kvalitet zvuka, koji možete imate i u svojim kolima.

U XPLOD Hondi CR V ćete naći 30 zvučnika serije XSHT (17”, 13” i tweeteri), 2 woofera serije XSL124, dva head unita – XAV W1 audio-video player koji reprodukuje i Super Audio format (Multikanal), MEXBT5100 model koji ima i Bluetooth konekciju (sa mobilnim telefonom ili bilo kojim drugim uredjajem koji ima istu konekciju), 6 pojacala serija XM1S, XM4S (slim varijante) i XMZR604. Sve ove audio komponente su dale mogućnost da se u samim kolima dođe do MULTIKANALNOG zvuka. Tačnije, svaka vrata su kanal za sebe + centralni kanal koji se nalazi ispod menjača i na unutrašnjem retrovizoru + wooferi koji se nalaze u gepeku kola.

Za kraj vam dajemo obećanje da ćemo se potruditi da predstavljanje XPLOD demo kola ne ostane samo na tekstu i slikama, već da ćete imati prilike i uživo da se uverite u ovaj “ kao ni jedan drugi” automobil.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija