Ugradnja Parking Senzora za Automobil Beograd Popusti

tweeter baner
Ugradnja Parking Senzora u Vaš Automobil
Zemun Electronic Security

Ugradnja Parking Senzora za Automobil Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
4 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše jedan kupon na svoje ime
  • Radno vreme: pon-sub 09-17h / nedeljom ne radi
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/2102-986, 065/2102-986
  • Rok iskoristivosti kupona 01.08.2015.
Beograd - Zemun Electronic Security
Cara Dušana 60
11080 Zemun

011/2102-986
065/2102-986
Mapa
Ponuda Obuhvata:

Ugradnju parking senzora { Bez Uređaja } za jedan automobil.

Ugradnja parking senzora, sigurnosnog uređaja koji pomaže vožačima da otkriju razne prepreke koje se mogu naći na putu tokom parkiranja.

Oni uz pomoć zvučnog ili nekog drugog signala upozoravaju vozača na blizinu prepreke koja se nalazi  iza vozila.

Iskoristite popust od 50%, ponuda je ograničena!

Zemun Electronic Security ima preko 20 godina iskustva u postavljanju zaštita za automobile i objekte. Bavimo se uvozom, distribucijom, projektovanjem i ugradnjom najsigurnijih zaštita na svetu. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima iz oblasti zaštite automobila i objekata, auto Hi-Fi i slično. Takođe posedujemo sertifikovan servis i nudimo održavanje

Zaštita objekata:

Video nadzor
IP kamere i oprema
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Vatro dojave
Telefonske dojave
GSM dojave

Zaštita automobila:

Auto alarmi ( COBRA I SMART ) Cobra Connex stavlja u Vašu službu poslednje GSM (dojava na mobilni telefon) i GPS (sa i bez monitoring centra) i internet tehnologije AK2110.Budite u kontaktu sa svojim vozilom sa bilo kog računara ili telefona kad god poželite, bilo gde da ste. Jednostavnim pozivom, Vi ste trenutno u vezi sa profesionalnom službom za pomoć. VAŠE VOZILO NIJE VIŠE VAŠA BRIGA! Cobra Connex Vam omogućava da budete u kontaktu sa svojim vozilom, da ga locirate ili blokirate motor u realnom vremenu.

Zaštita vozila od kradje i korozije ( TRIO antikorozivna zaštita ) Vaše vozilo treba sačuvati od provalnika, ali i od nevidljive opasnosti, koja postepeno, ali trajno uništava vaš auto - korozija. Decenija postojanja TRI-a na tržištu, govori o uspehu ovog uređaja u borbi protiv korozije. Zaštitite Vaš auto na vreme i ne brinite o koroziji!

Mehanička zaštita ( ZEDER, LAVLJA KANDŽA, KLIN ZA VOLAN ) Zeder je najsavremeniji vid zaštite automobila od krađe. To je mehanička zaštita koja se ugrađuje na vratilo volana i na taj način vrši blokadu upravljačkog sistema kao i elektro blokadu paljenja motora. Lako se ugrađuje, pri montaži se ne dira letva volana, a elektro blokada vozila se vrši nezavisno od kompjutera automobila.Klin za volan - najnovija mehanička zaštita upravljačkog sistema na automobilima. Mehanički blokira kompletan upravljački sistem na automobilu. Brava je zaštićena od "češljanja" i obijanja. Nemoguće ga je otključati bez upotrebe originalnog ključa.

Dodatna oprema ( podizači stakla, centralne brave, pager dojave, parking senzori, hands free, xenon farovi, navigacija )

Car audio ( Auto muzika, audio tunning styling, auto HI-FI, SONY, Pioneer, ALPINE, KENWOOD ) Prodaja i ugradnja auto muzike i prateće opreme! Nudimo radio aparate, antene, zvučnike, woofere i pojačala raznih proizvođača. Takođe se bavimo profesionalnom ugradnjom tipskih muzika po želji kupca.

ZES servis (Zemun Electronic Security) je u saradnji sa predstavništvomSONY-ja napravio jedinstveni automobil – XPLOD DEMO CAR, slobodno možemo reći “Kao nijedan drugi”.Sva audio i video oprema koju možete videti, pripada brendu XPLOD, tacnije SONY auto akustici, koji ovim “projektom” želi da prikaže mogućnosti, ali pre svega kvalitet zvuka, koji možete imate i u svojim kolima.

U XPLOD Hondi CR V ćete naći 30 zvučnika serije XSHT (17”, 13” i tweeteri), 2 woofera serije XSL124, dva head unita – XAV W1 audio-video player koji reprodukuje i Super Audio format (Multikanal), MEXBT5100 model koji ima i Bluetooth konekciju (sa mobilnim telefonom ili bilo kojim drugim uredjajem koji ima istu konekciju), 6 pojacala serija XM1S, XM4S (slim varijante) i XMZR604. Sve ove audio komponente su dale mogućnost da se u samim kolima dođe do MULTIKANALNOG zvuka. Tačnije, svaka vrata su kanal za sebe + centralni kanal koji se nalazi ispod menjača i na unutrašnjem retrovizoru + wooferi koji se nalaze u gepeku kola.

Za kraj vam dajemo obećanje da ćemo se potruditi da predstavljanje XPLOD demo kola ne ostane samo na tekstu i slikama, već da ćete imati prilike i uživo da se uverite u ovaj “ kao ni jedan drugi” automobil.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija