Servis Klima Uredjaja sa Dopunom Freona Beograd Popusti

tweeter baner
890 dinara umesto 2100 dinara za kompletan godišnji servis klima uređaja uz besplatan dolazak na Vašu kućnu adresu + dopuna freona do 100 grama i garanciju godinu dana na kvalitet

Servis Klima Uredjaja sa Dopunom Freona Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
8 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete i dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše  pet kupon na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 08-19h, nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje par dana unapred na 064/10-61-840
  • Rok iskoristivosti kupona 15.07.2014.
  • Kupon važi za jedan klima uređaj
  • Za dolazak servisera na kućnu adresu na udaljenosti preko 15km od centra grada, doplaćuje se iznos od 500 dinara
Beograd - Beo Numerik

Toše Jovanovića 10/17
Dolazak na kućnu adresu!


064/10-61-840

Ponudom se podrazumeva: Kompletan servis klime i dopuna freona koji se sastoji od: Skidanja poklopca unutrašnje jedinice i njegovo pranje, pranje i dezinfikovanje filtera, čišćenje turbine i kadice (gde se skupljaju bakterije i plesni), pranje i čišćenje kondenzatora dezinfekcionim sredstvom kako bi se izbeglo preopterećenje kompresora, pranje kućišta i provera nosača, provera pritiska u sistemu i dopuna freona ukoliko je neophodno (do 100g), pregled instalacija i provera rada elektronike.

Ponuda ne obuhvata popravku neispravnog  klima uređaja!

Nemojte čekati da Vaš klima uređaj počne da zakazuje sa radom da biste obezbedili protok čistog vazduha u prostoru u kome boravite. Nemojte da brinete o prašini i alergijama koje mogu nastati kao posledica nagomilavanja mikroorganizama na filterima klima uređaja.

Iskoristite ovaj fenomenalan popust pre nego što dođu paklene vrućine koje se najavljuju ovog leta.
Beo Numerik Postoji i radi od 2008. godine, pružajući Vam na jednom mestu široku paletu svojih usluga vezanih za nesmetan rad Vašeg klima uređaja.

Iza našeg stručnog tima je dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo omogućili da uživaju u funkcionalnost njihovog klima uređaja. Budući da je u današnje vreme gotovo nemoguće zamisliti boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, posebno u letnjem periodu, bez klima uređaja koji će rashladiti celu prostoriju, potrebno je da blagovremeno povedete računa o ispravnosti istog.

Domen naših usluga obuhvata: čišćenje klima, servis klima uređaja, popravku i remont klima uređaja, punjenje freona, montažu klima, demontažu klima

Redovno pranje i čišćenje filtera, punjenje freona i sveobuhvatno održavanje klima ne samo da će doprineti boljem i dužem radu iste i osigurati Vam prijatan boravak u zatvorenim prostorijama, već će znatno uštedeti i Vaš novac, oslobađajući Vas potrebe za kupovinom novog klima uređaja.

Po Vašem pozivu naša ekipa dolazi na Vašu adresu u najkraćem vremenskom periodu i vrši sve neophodne popravke, montažu ili demontažu klima uređaja na odgovarajućem mestu, uz najviši vid odgovornosti pri radu. Savršena funkcionalnost Vašeg klima uređaja, predstavlja prioritet našeg rada.

Posedujemo sertifikate za popravku klima uređaja svih poznatih domaćih i svetskih proizvođača.

Radno vreme:
- svakog dana sem nedelje od 08 – 19h

Vaš najbolji izbor za popravku i održavanje klima uređaja. Servis, čišćenje, montaža i demontaža klima u Vašem domu. Profesionalni majstori i najpovoljnije cene gradu. Servis klima uređaja „Beo numeric“ Beograd.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija