Andaluzija Španija Leto 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 20% na Letovanje - Velika Španska letnja avantura kroz Andaluziju sa posetom: Valensiji, Malagi, Teremolinosu, Sevilji Kordobi, Herha, Granadi, Tarragoni, Barseloni 12 dana 5 noćenja autobusom!

Andaluzija Španija Leto 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20170923
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 23.09.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
VELIKA ŠPANSKA LETNJA AVANTURA KROZ ANDALUZIJU
SA POSETOM:
VALENSIJI – MALAGI -TOREMOLINOSU - SEVILJI – KORDOBI – NERHA – GRANADI - TARRAGONI - BARSELONI
09.06.2017. - 20.06.2017.
23.09.2017. - 04.10.2017.

12 dana / 5 nocenja autobus/brod

CENA  ARANŽMANA: 449€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 359€


Ostvarite snove i doživite suncem okupano tlo Andaluzije na kom su nastali flamenko i korida, a rodeni ili  živeli, stvarali i u vecnost otišli Seneka, Izabela i Fernando, Kolumbo, Servantes, Pikaso, Lorka...prepustite se ritmu gitare, ukusu šerija i sangrije, zavodljivoj umetnosti tapasa i utopite u atmosferi zemlje jedinstvenog duha, temperamentnog i setnog, strasnog i ponosnog...Dozvolite Španiji da Vas nosi...

Program putovanja:

1. dan 09.06.2017. BEOGRAD  
Sastanak putnika putovanja u 18:30h, na parkingu preko puta OTC „Buvljak“ na Novom Beogradu. Polazak na putovanje u 19:00. Nocna i dnevna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i italijanske regije: Furlanija Julija, Veneto, Emilija Romanja, Lombardija, Pijemont i Ligurija. Sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora I obavljanja granicnih formlanosti.

2. dan 10.06.2017. SANREMO Dolazak u Sanremo u podnevnim casovima, Smeštaj u hotel.Posle odmora razgledanje grada sa vodicem...Corso Matteoti na kome se nalazi  Teatar Ariston u kome se od 1977. godine održava festival italijanske kancone,ruska pravoslavna crkva,stari grad La Pinja... Slobodno vreme  u mondenskom  letovalištu na cuvenoj Rivijeri cveca...Slobodno vreme za uživanje u Italijanskoj prestonici cveca.  NOCENJE

3. dan 11.06.2017. SANREMO-VALENSIJA- Dorucak.. Slobodno vreme do polaska ( oko 17h ) za Španiju. Nocna vožnja kroz egzoticne predele Azurne obale, Provanse, Pirineja...

4. dan. 12.06.2017. VALENSIJA Dolazak u Valensiju u podnevnim casovima.  Grad smešten na istoku Španije, na obali Sredozemnog mora poznatoj pod nazivom Costa del Azahar ili Obala narandzinog cveta. Treci po velicini španski grad, cesto ga nazivaju i gradom ruža zbog brojnih parkova i vrtova. Valensija je grad kulture, predivnih plaža, i sjajne zabave. Tu su restorani u kojima se može probati najukusnija španska hrana, kafici idealni za opuštanje i odmor ,informativna šetnja sa vodicem: La plaza de la Virgin,El Cathedral. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Naša preporuka da rucate u nekom od brojnih tapas barova, ili u  šetnji živahnim ulicama Barrio del Carmen. Nocenje

5. dan 13.06.2017. VALENSIJA MALAGA-TORREMOLINOS
Dorucak.Napuštanje hotela. Pakovanje prtljaga u autobus. Slobodno vreme do polaska ka Malagi.Nocna vožnja.

6.dan 14.06.2017. MALAGA -TORREMOLINOS Dolazak u Malagu u jutarnjim satima. Izlazeci iz ravnicarske regije Kastilja, bez „najave“ i filmski nestvarno pred nama se otvara bajkovit planinski predeo Andaluzije. Sa upoznavanjem lepota Andaluzije pocinjemo sa posetom njenoj primorskoj lepotici, MALAGI. Po dolasku, razgled: Aduana, rimske ruševine, Alkasaba, trg Pza Merced sa Pikasovom rodnom kucom, Pikasov muzej, katedrala „La Manquita“, trg Pza de la Constitucion, šoping avenija c/Marques de Larios, trg Pza Marina. Slobodno vreme . Nastavak ka cuvenom letovalištu na Costa del Sol/“obali sunca“ – TOREMOLINOSU, poznatom po 7km dugoj pešcanoj plaži, a proslavljeno i promovisano velicinama poput Ave Gardner, Grejs Keli, Marlon Branda i dr. Smeštaj u hotel.odmor. Nakon odmora upoznavanje grada sa vodicem: trgovi Andaluzije i Costa del Sol, slobodno vreme u glavnoj ulici San Miguel. NOCENJE.

7.dan 15.06.2017. TORREMOLINOS – SEVILJA DORUCAK. Slobodan dan, uz mogucnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Sevilju.
SEVILJA je danas prestonica Andaluzije, cija arhitektura i dalje svedoci o tome da je nekada bila najbogatiji i najlepši grad Španije, a iza svakog ugla i dalje se oseti doba „zlatne groznice“. Po dolasku, razgled: Park Marije Luize sa ansamblom paviljona izgradenih za Svetsku izložbu iz 1929. i impresivnim Španskim trgom, palata San Telmo, Zlatna kula, arena Maestranza, kraljevska palata Real Alcazar, katedrala ( Kolumbov grob ) i Hiralda...s lobodno vreme u istorijskom srcu grada, uz mogucnost fakultativne vožnje brodom Gvadalkivirom, ispod mostova Sevilje, odakle se pruža pogled na cetvrti Triana, ostrvo La Cartuja na kojem je održana 2. Svetska izložba u Sevilji 1992.god....Povratak u Toremolinos.NOCENJE.

8.dan 16.06.2017. TORREMOLINOS– ANTEKERA i KORDOBA
DORUCAK. Slobodan dan uz mogucnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Antekeru i Kordobu. Poseta ANTEKERI, gradicu tipicne andalužanske arhitekture belih kuca. Odlazak na vidikovac sa kojeg cete foto opremom ovekoveciti pejzaž Andaluzije, a potom pauza kod kapije Puerta de Sombra, nadomak trgova Pza de Toros i Pza de Castilla, nakon koje nastavljamo put ka najstarijoj mavarskoj prestonici Španije, u kojoj je „Al Andaluz“ i nastao. KORDOBA je misticno mesto koje ce vas momentalno vratiti u prošlost isprepletenu kulturom i tradicijom tri verske zajednice, muslimanske, hrišcanske i jevrejske, koja je svoj najviši domet doživela u 10. veku, kada je Kordoba bila najznacajniji centar nauke, umetnosti i kulture u Evropi. Po dolasku, razgled: rimski most, kula Kalaora, ostaci mavarskih vodenica, Meskita, jevrejska cetvrt sa sinagogom i statuama Majmonidesa i Seneke...Slobodno vreme. Povratak u Toremolinos. NOCENJE.

9. dan 17.06.2017. TORREMOLINOS – GRANADA
DORUCAK.Napuštanje hotela. Pakovanje prtljaga u autobus. Nastavak putovanja za  Nerhu i Granadu. Vožnja duž obale Costa Tropical, i dolazak u NERHU, poznato letovalište podignuto na hridima iznad pešcanih uvala. Kafe i foto pauza na tzv. Balkonu Evrope, sa kojeg se pruža nestvarna panorama. Nastavak vožnje duž tropske obale i velicanstvenih vrhova najviše planine kontinentalne Španije, Sijera Nevade. Dolazak u grad, u kojem je mavarska Španija doživela najblistavijii sjaj, a cijim je osvajanjem nastala Španija kakvu danas poznajemo. Uverite se zašto je nastala kovanica: „Ko nije video Granadu, nije video ništa“... Po dolasku u GRANADU, razgled: Alhambra, trg Pza del Humilladero, Puerta Real, trgovi Pza del Carmen, Pza Isabel Catolica, kraljevska kapela ( u kojoj su sahranjeni Izabela i Fernando ), Pza Nueva i Pza Santa Ana...slobodno vreme do polaska, uz preporuku da prošetate Albaicin-om, posetite najslavniji spomenik u Granadi – Alhambru i/ili kraljevsku kapelu, a vece fakultativno ispunite izvornim ciganskim flamenkom u pecinama Sacromonte-a, koji je opevao i najpoznatiji „Granadino“ – F. G. Lorka.Vecernji polazak za Ljoret de Mar ( oko 22:00h ). Nocna vožnja.

10.dan 18.06.2017. TARRAGONA-BARCELONA
Dolazak U Tarragonu u jutarnjim casovima.Tarragona je lucki grad u kome se rimska istorija sudara sa plažama i nocnim životom u ovom drevnom gradu su rodeni rimski carevi aamfiteatar svedoci o tom period. Razgledanje sa vodicem i pauza sa kaficu do nastavka putovanja ka Barseloni.Po dolasku u Barselonu panormasko razgledanje grada: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, cuvena dela jos cuvenijeg Antonia Gaudija-kuce Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas.. Slobodno vreme za uživanje u još jednom biseru španske turisticke ponude,do ukrcavanja na brod. U vecernjim casovima ukrcavanje na brod, nastavak putovanja ka Civitavecchia(Italija).

11. dan 19.06.2017. CIVITAVECCHIA Dolazak u luku.Civitavecchia je italijanska luka koja je vekovima bila utocište brodovima.Rimljani su je nazvali Centumcellae. Kraca šetnja sa vodicem do Piazza Vittorio Emanuela II,Piazza Leandra…slobodno vreme do polaska za Srbiju.

12. dan. 20.06.2017. BEOGRAD Dolazak u Beograd  u prepodnevnim  casovima.

Nacin placanja:
Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate.
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama cekovima gradana, rate dospevaju 10 i 20-og u mesecu, dospece poslednje rate 01.10.2017.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom (tv,dvd,ac),
- Smeštaj na bazi 1 nocenja u 1/2  i 1/3 sobama u Sanremu ili okolini sa doruckom u hotelu 3*, 1 nocenje sa doruckom u Valensiji u hotelu 3* u  1/2 I 1/3 sobama, 3 nocenja u 1/2 I 1/3 sobama u Torremolinosu  u hotelu 2* ili 3* na bazi polupansiona
- Kartu za brod na relaciji Barselona-Civitavecchia(“avio” sedišta)
- Usluge predstavnika agencije/licenciranog vodica,
- Obilaske prema programu  putovanja ( Sanremo, Valensija, Malaga, Nerha, Granada,Tarragona,Barselona ), uz napomenu da obilasci ne obuhvataju ulaznice ni za jedan lokalitet; putnici, npr. Zainteresovani za obilazak Alhambre, koja predstavlja najposeceniji lokalitet u Španiji, moraju blagovremeno preko interneta obezbedit i ulaznicu, i to u terminu izmedu 15h i 20h, kako ne bi propustili deo razgleda i mogucnost odlaska na flamenko.
- Troškove realizacije programa.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje,
- Boravišne takse u Sanremu, Ljoret de Maru I Montecatiniju i to u iznosu: - Sanremo 0.5e - Ljoret de Mar-0.5e; kao i eventualnu boravišnu taksu u Toremolinos; u momentu  objavljivanja  ovog programa regija Andaluzija je nije uvela; ukoliko se do realizacije programa uvede turisticka taksa u Andaluziji tj. Torremolinosu putnici ce pre polaska o tome biti obavešteni, kaoi o tacnom iznosu koji se na to ime placa recepciji hotela,
- Individualne troškove putnika,
- Doplatu za 1/1 sobu ( iskljucivo na upit )

Fakultativni izleti( minimum 30 osoba )
1. SEVILJA – 40 eur odrasli, 30 eur deca do 12 god. ( razgled bez ulaznica za lokalitete )
2. KRSTARENJE GVADALKIVIROM, SEVILJA – 15 eur odrasli, 10 eur deca do 12 god.
3. ANTEKERA I KORDOBA ( razgled bez ulaznica za lokalitete ) – 40eur odrasli, 30 eur deca do 12 god.
4. FLAMENKO „ZAMBRA GITANA“, GRANADA ( sa uzbudljivom vožnjom duž uskih i strmih ulicica Albaisina I Svetog brda Sakromontea koje je prepuno pecina i u jednoj od njih se održava izvorni flamenko i šetnjom do vidikovca Sv. Nikole ) – 35 eur (ukljucen prevoz-kombijem, jedno pice,spektakl)
Ukoliko uplatite paket svih  izleta ostvarujete popust  od 10%

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Sanremo
Hotel Belvedere 3* http://www.hotelbelvederesanremo.com/it/novita.cfm, se nalazi u srcu Sanrema. Poseduje klimatizovani restoran,solarijum, panoramsku terasu na šestom spratu sa prelepim pogledom na grad. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon, kupatilo sa tušem. Dorucak je kontinentalni- švedski sto.
Torremolinos
Royal Costa 3* http://www.hotelroyalcosta.es/en/ nalazi se u mirnom delu Torremolinosa. Sadrži lonuge bar, bazen za decu i odrasle, restoran, baštu, lift, prostoriju za prtljag,sef, servis za rentirenje bicikli. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, fenom. Dorucak I vecera su na bazi švedskog stola.
Valensia
Expo Hotel Valencia 3* http://expohotelvalencia.expohotels.com/en/nalazi se u blizini starog grada Valensije, u blizini je metro stanica kojom se za 5min stiže do centra. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom,sat tv-om, telefonom. Dorucak je na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici sami snose odgovornost za licna i putna dokumenta i njihovu validnost.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE
ETA TOURS  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turistickih agencija za slucaj insolventnosti i odgovornosti za slucaj štete nanete putniku br. 30000001270, osiguravaca „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd
Cenovnik br. 1 od 06.02.2017.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija