Solun Paralija Uskrs Prvi Maj 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 25% za Putovanje - Uskršnji i Prvomajski praznici u Solunu i Paraliji i obilazak Meteora 3 noćenja autobusom!

Solun Paralija Uskrs Prvi Maj 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
19 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 28.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Uskršnji i Prvomajski praznici u Solunu i Paraliji i obilazak Meteora
(3 nocenja  - autobusom)
12.04.17. - 17.04.17.
28.04.17. - 03.05.17.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan 12.04./ 28.04.2017. Polazak iz Beograda, sa Velikog  parkinga preko puta „Buvlje pijace“  (Blok 42, Novi Beograd) u 20:00 casova.  Proveriti vreme polaska dva dana pre puta. Nocna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kracim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.

2.dan  13.04./29.04.2017.- Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, srpsko vojnicko groblje na Zejtinliku Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim casovima nastavak vožnje do Paralije. Smeštaj u apartmane - vile. Slobodno vreme za odmor. Nocenje. 

3. dan  14.04./30.04.2017.– U prepodnevnim casovima  Fakultativni odlazak do grada Katerini, privredno I trgovinskog centra olimpske regije.  Slobodno vreme. U dogovoreno vreme povratak u Paraliju/Olimpic beach . Nocenje.

4.dan 15.04./ 01.05.2017.  – Slobodno vreme ili   fakultativni polazak za mesto Litohoro,  odlazak do Zevsove kade. Povratak u apartmane. Slobodno vreme. U vecernjim satima  fakultativni odlazak na Grcko vece.   Nocenje.

5.dan – 16.04./02.05.2017  Napuštanje apartmana . U jutarnjim casovima Vaskršnji fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (veliki izbor originalnih suvenira i rukom radenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori . Povratak preko Kalambake. Pauza za fakultativni  rucak. Usputni obilazak Crkve Svete Petke u klancu Tempi. Povratak u vecernjim casovima.  U vecernjim casovima polazak za Srbiju. Vožnja preko granicnog prelaza Evzoni sa kracim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.

6.dan  17.04./03.05.2017.- Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.(Kraj usluga)

Tip smeštaja /cena

Usluga

Bez kupona

Sa kuponom

Studiji /app

Noćenje

79 eur

55 eur

Hotel„Orea Eleni“3*

Noćenje sa doručkom

119 eur

89 eur


Aranžman se placa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adikko banke na dan uplate.
doplata za  60% od cene aranzmana / jednokrevetna soba na upit

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj  u Paraliji ili Olimpic beachu  u studiima i apartmanima na bazi 3 nocenja  ili hotelu  „OREA  ELENI“ 3* u Paraliji   na bazi 3 nocenja sa doruckom -dorucak švedski sto ,
- panoramsko razgledanje Soluna  
- usluge strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum 115 din po osobi po danu za osobe od 17-65 god.
- ostale  individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko  Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
Katerini - izlet 7,5 eur
Izlet do Manastira Meteori - uracunata ulaznica za jedan manastir 25 eur
Litohoro /Zevsova kada- 7,5 eur
Grcko vece - 25 eur
Vaskršnji rucak -15 eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlju EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
 Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz apartmana  je u  09 casova ujutro.
Studiji i apartmani se nalaze u mestima Paralija i Olimpic beach i svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klimu /naknadno se placa 5 eur po danu /

OPIS VILE: VILA KATIA  - PARALIA
LOKACIJA: Nalazi se na 150m od plaže u centralnom delu Paralije, u neposrednoj blizini parka.
OPIS SMEŠTAJA: Vila raspolaže 1/2, 1/3, 1/4, i 1/5 studijima. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, cajnom kuhinjom     (sa osnovnim posudem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno). Sobe na drugom spratu nemaju klimu., WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slucaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehnickih problema),
OPIS VILE:  VILA POPI
LOKACIJA: Vila se nalazi na oko 150m od plaže i oko 100m od glavne pešacke zone.
OPIS SMEŠTAJA: Vila raspolaže 1/2, 1/3 studijima i 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, cajnom kuhinjom (sa osnovnim posudem, frižiderom, rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno).  WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slucaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehnickih problema).
OPIS HOTELA OREA ELENI 3*
LOKACIJA: Nalazi se na 120m od plaže u neposrednoj blizini crkve.
OPIS SMEŠTAJA: Hotel raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom za kosu, terasom, frižiderom, TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno). Hotel poseduje lift, raspolaže letnjom baštom i sopstvenim bazenom. Recepcija pruža usluge iznajmljivanja suncobrana, sefa, renta car-a.  Restoran pruža uslugu nocenje sa doruckom . Dorucak švedski sto.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
    
Cenovnik br.01, od 11.01.2017.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija