Krf Uskrs 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Putovanje - Uskrs na Krfu 6 dana 3 noćenja autobusom!

Krf Uskrs 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
18 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za dve osobe
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 12.04.2017.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Uskrs na Krfu
12.04. - 17.04.2017. - autobusom

CENA ARANŽMANA: 165 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 129 eura

doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana / jednokrevetna soba na upit
 
Uskrs na Krfu je spektakularan i nezaboravan. Putovanja za Uskršnje i prvomajske  praznike sve su popularnija, i mnogi od nas odluce da taj period provedu na najpopularnijoj destinaciji za ovaj period – na Krfu! Ako još uvek niste odlucili gde biste vi proveli praznike, na ovom prelepom grckom ostrvu proslava najveceg hrišcanskog praznika je jedinstvena i neobicna. Najatraktivnije je razbijanje vrceva na Veliku subotu kao i defile simfonijskih orkestara i predivan ponocni vatromet, ali vas ocekuje još puno zanimljivih atrakcija!

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan – sreda 12.04.2017.
Sastanak putnika  u 16:30h na parkingu preko puta otvorenog trznog centra-buvljaka na Novom Beogradu, ugao Antifašisticke borbe i Jurija Gagarina. Polazak autobusa u 17h. Putovanje kroz Srbiju, Makedoniju i Grcku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

2. dan – cetvrtak 13.04.2017
Dolazak u Solun u jutarnjim casovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Galerijusov slavoluk, crkva Sv. Dimitrija zaštitnika Soluna, srpsko vojnicko groblje Zejtinlik. Slobodno vreme za šetnju i šoping. U podnevnim casovima polazak ka luci Igumenica. Ukrcavanje na trajekt. Dolazak na Krf u vecernjim casovima. Smestaj u apartmane. Nocenje.

3 dan - petak 14.04.2017
Odlazak za grad Krf, panoramsko razgledanje  i prisustvovanje  tradicionalnom praznicnom programu. Tog dana u svakoj crkvi organizuje se litija. Filharmonijski orkestar, svira Albinonijev Adagio, drugi orkestar svira Šopenov Posmrtni marš  i još mnogo drugih koji sviraju razne posmrtne marševe poznatih kompozitora klasicne muzike.  Prva litija polazi iz crkve Presvete Bogorodice (Spiliotissa) u novoj tvrdjavi i iz crkve Hrista Pantokratora u Kampielu u 2 posle podne, dok ostale crkve prate jedna po jedna, dok na kraju poslednja krece u 22h iz Saborne crkve. Slobodno vreme u gradu ili  Fakultativno: Ostrvska tura - Odlazak  do Paleokastritse. Obilazak manastira Presvete Bogorodice, . Odlazak do mesta Gastourija i obilazak palate  Ahileon   koja je u XIX veku bila letnjikovac Elizabete /carice Sisi/ od Austrije sa prelepim skulpturama razlicitih mitoloških likova medu kojima je i Ahil po kojem palata nosi naziv. Povratak u apartmane. Nocenje.

4. dan – Velika subota -  15.04.2017.
Fakultativni odlazak do grada Krfa  do crkve Svetog Spiridona, gde se prisustvuje svecanoj litiji i  iznošenju moštiju Svetog Spiridona – cudotvorca, zaštitnika ostrva. Poseta  Srpskoj kuci. U 11h prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji Bacanja vrceva. Odlazak brodicem na ostrvo Vido, obilazak kosturnice. Povratak u apartmane . Slobodno vreme. Fakultativno okupljanje grupe ispred apartmana  u 20:30 h i odlazak do grada Krfa. Na  trgu Spianada, uz prisustvo velikog broja ljudi, pod svetlošcu zapaljenih sveca održava se velicanstvena i jedinstvena proslava Vaskrsa uz litiju. Zatim nastupa parada filharmonijskih orkestra i vatromet  koji ce Vam uciniti ovaj praznik nezaboravnim. Povratak u apartmane. Nocenje.

5.dan – Uskrs – nedelja –  16.04.2017.
Fakultativno:odlazak do grada Krfa   Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju.. U kasnim popodnevnim casovima polazak za Srbiju. Nocna voznja sa kracim odmorima.

6. dan  – ponedeljak -   17.04.2017
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.  Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u studiima i apartmanima u mestima van grada Krfa / na ostrvu Krfu /  na bazi 3 nocenja
- panoramsko razgledanje grada Krfa i Soluna,
- usluge strucnog vodica;
- troškove organizacije putovanja.
- povratna karta za feribot- Igumenica -Krf-Igumenica

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
-  Ostrvska tura 14.04.2017. - 20 eur /  uracunata ulaznica za Ahileon palatu  /
-  Transfer  do Krfa i nazad -10 eur /  15.04  -polazak  u 20.30 povratak u 01.00h  i  10 eur - 16.04. Polazak u 10.00h -povratak u 16.00h
-  15.04.2017- izlet u prepodnevnim satima grad Krf  - 20 eur - cena obuhvata :  transfer do grada Krfa i nazad do smestajnih jedinica ,voznja brodom do ostrva Vido i nazad i poseta muzeju Srpskoj kuci    

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Studia i apartmani - se nalaze Van grada Krfa na ostrvu Krfu , povezani su linijama medjugradskog prevoza sa gradom Krfom tokom celog dana. Studia i apartmani su opremljeni sa kupatilom, kompletno opremljenom kuhinjom, i terasama .  
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, od 10.01.2017.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija