Istanbul Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 27% za Putovanje - Istanbul Novembar 2016. autobusom, 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* !!!

Istanbul Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
25 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 10.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
ISTANBUL
(2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
10.11. - 14.11.2016.

CENA ARANŽMANA: 99 eura
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 72 eura

doplata za 1/1 sobu 30 EURA / jednokrevetna soba na upit
(placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko banke na dan uplate)

Istanbul- najveci i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjace ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobracajni cvor, a ujedno i veoma zanimljiv turisticki centar.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Polazak za Istanbul iz Beograda u 17.00h sa  parkinga ispred OTC (Buvljak), Blok 42, Novi Beograd. Vožnja kroz Srbiju sa kracim usputnim zadržavanjima. Nocna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2. DAN – Dolazak u Istanbul u podnevnim casovima. Smestaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti.  Nocenje.

3. DAN – Dorucak. Polazak na panoramsko razgledanje grada. Nakon razgleda grada fakultativni obilazak Plave Džamije (jedne od tri najvece i najlepše džamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najvece pravoslavne crkve na svetu, pa džamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate ( velelepne sultanske palate gde je živela vecina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) . Slobodno vreme. U vecernjim casovima fakultativni odlazak na tursko vece (nezaboravan show sa plesacicama, folklornim ansamblima, bacacima noževa i vecerom sa dva pica). Nocenje.

4. DAN – Dorucak. Pakovanje stvari i polazak na Fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde cete videti najraskosnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi u Turskoj . Nakon toga  fakultativni obilazak Vaseljenske patrijarsije  Slobodno vreme do polaska za Srbiju.  Polazak  za Beograd u vecernjim casovima. Nocna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

5. DAN – Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima.
 
Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u Istanbulu u centru grada u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Istanbula sa strucnim vodicem;
- usluge strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje 460 din po osobi
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- Razgled  Plave džamije, Aja Sofije Topkapi palate / sa uracunatim ulaznicama / 45 €
- Krstarenje Bosforom i Vaseljenska patrijarsija    20 €
- Vecera /vecera sa dva pica / sa nacionalnim programom -Tursko vece - 30 eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli sa kojima saradjujemo su u samom centru grada -stari deo grada , pesice 5 min do Kapali carsije ...Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 11 casova.

HOTEL”BUYUK PARIS” 3*** se nalazi u centru starog dela grada Istanbula, 5min peske do Kapali carsije. U hotelu je dostupan WI-FI, Sobe su 1/2I1/2+1 .Svaka soba poseduje klimu, TV  I zasebno kupatilo.U svom sastavu poseduje restoran nacionalne kuhinje I kafe bar.Dorucak –svedski sto. www.otelbuyukparis.com
Ili neki slican hotel iste kategorizacije

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01 30.08.2016.                                                                                                                                                                      
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija