Prag Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 30% za Putovanje Zlatni Prag u Novembru 5 dana 2 noćenja autobusom!

Prag Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
25 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 24.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!!!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!!!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
ZLATNI PRAG
5 dana / 2 noci - autobusom
24.11 - 28.11.2016.
SPECIJALNA PONUDA ZA UPLATE DO 20.08.2016.

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA
CENA ARANŽMANA: 79€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 55 € / 49 EUR. (VAŽI ZA PRVIH 20 PRIJAVLJENIH)

doplata za 1/1 sobu 30 EURA (jednokrevetna soba na upit)

Vidim veliki grad, cija ce slava dodirivati zvezde... ??? u šumama pored reke Vltave na ciceš coveka koji pravi kucne crcgove (prah) i po tome grad ceš nazvati Prag (Praha)... ovakvo proro canstvo, koje je izgovoiila mitska princeza Libuše, cesima je ostalo znano iz gradskih hronika u 12 veku.
Prag, prestonica Ceške Republike, prostire se duž obala ???? Vltave, ima 1,2 miliona stanovnika i najveci je grad Ceške. Zahvaljuju i bogatstvu svoje arhitekture, brojnim spomenicima i jednistvenim gradskim ambijentom, Prag je od 1992. godine na listi zašti cenih spomenika UNESCO.

1. DAN – BEOGRAD. Sastanak putnika u 18:30h, polazak iz Beograda u 19 h sa parkinga  u bloku 42 na Novom Beogradu, prekoputa Buvlje pijace. U Novom Sadu, ulazak putnika u 20:15h kod Lokomotive. Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2. DAN – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa strucnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), , katedrale Sv.Vida, baziliku Sv.Djordja... spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)... Razgled grada završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj.Smeštaj u hotel i odmor od puta.Gradskim prevozom u vecernjim sataima odlazak do centra grada, uz pratioca grupe. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili  fakultativno krstarenje rekom Vltavom i razgledanje predivnog Praga sa reke. Nocenje.  

3. DAN PRAG - DREZDEN - PRAG. Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden uz pratnju strucnog vodica, grad na istoku Nemacke, grad sa predivnim baroknim zdanjima: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi 5 muzeja), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje. Povratak u Prag. Nocenje

4. DAN PRAG - KARLOVE VARI- PRAG. Dorucak. Napustanje hotela. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene ... Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska. Polazak za Srbiju u vecernjim satima. Vožnja sa usputnim kratkim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

5. DAN - NOVI SAD/BEOGRAD. Planiran dolazak u jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi
- smeštaj u hotelu   3* na bazi 2 N/D (dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama po lokalnoj  kategorizaciji - tacan  naziv hotela ce se znati 5 dana pred putovanje
- panoramsko razgledanje Praga sa  vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
- ostale neimenovane individualne troškove
- ulaznice za razgledanje Praga: razgledanje Hradcana podrazumeva obilazak javnih delova gde nema ulaznica

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke ( bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put. Mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska.

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika  
- Karlove Vari - 25 evra odrasli /20 evra deca do 12 godina
- Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 evra deca do 12 godina
- Krstarenje Vltavom - 10 evra odrasli/5 evra deca do 12 godina

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*. Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Tacan naziv hotela ce se znati 5 dana pred putovanje* Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

NAPOMENA ZA HOTEL: Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuce kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvanicnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 2 dana pred putovanje obaveštava putnike o nazivu hotela, na našem sajtu www.sunrise-travel.rs. Hvala na razumevanju.

HOTEL Juno 3* Hotel se nalazi u mirnom delu Praga na liniji gradskog prevoza, 15 minuta od centra grada. Hotel ima 258 moderno opremljenih soba. Sve sobe imaju Sat/TV, direktnu telefonsku liniju, kupatilo (tuš kabina). Hotel ima restoran, lobi  bar, beplatan wi fi,.. Na raspolaganju su vešeraj hotelski i hemijsko cišcenje, taxi. Hotel je pod obezbedjenjem.
Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu!

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlju putovanja.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl.Za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br. 01 od 20.07.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija