Zumbalates XL Fitness Factory Stari Grad Beograd Popusti

tweeter baner
1700 dinara umesto 3000 dinara za Mesec dana Zumbalates u Elitnom XL Fitness Factory Centru u Samom Centru Grada!

Zumbalates XL Fitness Factory Stari Grad Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
6 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 060/09-72-177
  • Rok iskoristivosti kupona 10.09.2016.
Beograd - Thriev Monex doo
Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3

XL Fitness Factory Osmana Ðikića 1


060/09-72-177


Mapa
Sada je letnja pauza, treninzi počinju 1.og septembra!!!

U pitanju je jedinstven fitness program i trenutni hit u svetu pod nazivom ZUMBALATES - tip treninga na kome možete totalno da oslobodite sve negativno iz sebe i da se nakon toga osecate sjajno. Predstavlja visoko intenzivan program vežbanja i unikatnu kombinaciju Zumbe i Cardio Pilates-a, uz vrhunske propratne dance hitove. Visok intenzitet, zanimljiva koreografija i potrošnja velike kolicine kalorija su osnovne karakteristike ovog programa.

ZUMBALATES predstavlja idealnu kombinaciju statickih i dinamickih vežbi višeg intenziteta za oblikovanje mišica celog tela sa najvecim akcentom na kriticne ženske regije, a to su stomak, zadnjica i bokovi. ZUMBALATES znacajno menja izgled Vašeg tela, kako se ono oseca i ponaša; gradi snagu , stvarajuci vitko telo s zategnutim butinama i ravnim stomakom. Posebna pažnja posvecena je vežbama koje jacaju mišice kicmenog stuba, jer ovi mišici su osnova našeg tela, a u moderno doba baš oni najviše stradaju. Bez obzira na Vaše godine ili kondiciju, ovakav program ce Vam odgovorati, jer se može dozirati u odnosu na Vašu kondicuju.

Napomena:
Treninzi se održavaju u terminima utorak, cetvrtak i subota od 18h do 19h u ekskluzivnom fitness centru XL Fitness Factory u samom centru grada (Osmana Ðikica 1 - u blizini sportskog centra Hale Pionir, a na nekoliko minuta od Bulevara Despota Stefana, tj. 29. Novembra).
Ponuda obuhvata mesec dana treniranja ZUMBALATES-a (3 puta nedeljno, odnosno 12-14 termina, zavisno od broja dana u mesecu).
Sportski prostor je vrhunski opremljen - vrhunsko ozvucenje, klima uredjaji, tuš kabine, brojni rekviziti, maximalno cista i prostrana sala...
Nijedan trening nije isti - koreografija i muzika se konstantno menjaju iz treninga u trening!
Pokreti odgovaraju i pocetnicima i zavisnicima od vežbanja i nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo.
Treninzi su pogodni za sve starosne grupe.
Bez obzira na Vaše godine ili kondiciju, ovakav program ce Vam odgovorati, jer se može dozirati u odnosu na Vašu kondicuju.
U blizini fitness centra XL Fitness Factory prolazi veliki broj linija GSP-a, a takode poseduje i nekoliko parking mesta.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija