Tragom Srpskih Vampira 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 45% na jednodnevni izlet Tragom Srpskih Vampira!

Tragom Srpskih Vampira 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
35 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171015
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 15.10.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Tragom srpskih vampira

21.05.2017.
05.08.2017.
17.09.2017.
15.10.2017.

Cena aranžmana: 1.900,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1190,00 dinara


Program putovanja:

Polazak iz Beograda parkinga u bloku 42 (preko puta „Buvljaka“) u 08:00 casova.
Putovanje ka Lajkovcu i odlazak u mesto Markova crkva, u posetu Kumovoj vodenici. Na reci Toplici, ovo je jedna od najstarijih ali i najpoznatijih (gledali ste je u seriji „Vuk Karadžic“ ili decijoj emisiji „Price iz Nepricave“) vodenica u ovom kraju. Pauza za odmor, uz mogucnost dorucka, kafe i kupovine domaceg brašna.

Uspon na Divcibare i vidikovac sa koga se pri lepom danu vidi cak Durmitor u Crnoj Gori, ali i Tornik na Zlatiboru. Eventualno, degustacija cuvenog “šejka od maline”.

Blagotvorni uticaj klime Divcibara na coveciji organizam medu prvima je zapazio knez Miloš, dolazeci zbog poslova vezanih za tov stoke. Knez je prvi put boravio na jula 1822. godine. Boraveci na planini preko leta, knez se odmarao, okružen lepotom Divcibara, u ”gospodarskim kolebama”. Nadmorska visina je oko 1000 metara, obilje vode, šume i trave, vrlo laka prohodnost koja omogucuje šetnje u svim pravcima.

Putovanje za Valjevo i odlazak na recicu Gradac, do vampirske vodenice – Da li ste znali da je rec „vampir“ srpskog porekla? To cemo vam pokazati u vodenici u kakvoj je svoju žed gasio prvi svetski vampir!!! Voda reke Gradac je jedna od najcistijih u Evropi – u njoj se i danas blizu gradskog jezgra Valjeva mogu povremeno videti vidre. U blizini vodenice je i mala brana sa prelazom preko reke, koji cine neodoljivo ljubak ambijent.

Obilazak pomalo jezive izložbe Valjevskog muzeja u podrumu Muselimovog konaka, gde cete videti zatocene srpske knezove vezane lancima pred “Secu knezova” 1804. godine.

Obicicemo spomenik srpskom piscu Milovanu Glišicu koji je napisao pripovetku “Posle 90 godina” koja je proslavila Savu Savanovica. Cucemo kako se rodio prvi svetski vampir. Pogodite gde? U Srbiji! A to nije legenda, vec o tome postoji zvanicna dokumentacija austrijske vojske, koju cete moci da vidite.

Šetnja Tešnjarom. Tešnjar je stara, caršija formirana još u turska vremena i proteže se duž desne obale Kolubare. Iduci tom kaldrmom, prolazeci pored niskih bondruckih gradevina, još može se osetiti duh orijentalne tržnice i pazariti u nekoj od radionica starih zanatlija: voskara, saraca, grncara, tkaca, kazandžija.

Slobodno vreme za odmor ili rucak (Fakultativno)
Povratak za Beograd.Dolazak u vecernjim satima.

Nacin placanja:

– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
– Usluge vodica u svakom autobusu
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne usluge:

- Kafa, kisela voda ili domaca rakija u Kumovoj vodenici - „koliko daš“
- Dorucak (lepinja na kajmaku, projara sa sirom i kajmakom, suhomesnato) – od 100 do 200 RSD
- Frape od malina na Divcibarama - 270 RSD
- Rucak u restoranu u Valjevu – 700-800 RSD u zavisnosti od ponude restorana
- Ulaznice za Valjevski muzej – 220 RSD
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
Cenovnik br 2. od 29.08.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija