Resavska Pećina i Vodopad Veliki Buk 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 41% na jednodnevni izlet Resavska Pećina i Vodopad Veliki Buk!

Resavska Pećina i Vodopad Veliki Buk 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171001
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 01.10.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Resavska pecina i vodopad Veliki buk

23.04.2017.
28.05.2017.
02.07.2017.
20.08.2017.
01.10.2017.

Cena aranžmana: 2.100,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1.290,00 dinara


Program putovanja:

Polazak u jutranjim casovima sa parkinga u bloku 42 kod OTC Novi Beograd („Buvljak“). Putovanje autoputem do Despotovca.

Obilazak Manastira Manasija (Resava). Ovaj manastir je jedan od najznacajnijih spomenika srpske srednjovekovne kulture i najznacajnija gradevina koja pripada takozvanoj „Moravskoj školi. Podigao ga je despot Stefan Lazarevic, poznat i kao Visoki Stefan, cije se mošti, po mišljenju nekih strucnjaka, nalaze u južnom delu crkve ispod bele mermerne ploce. Gradnja je trajala izmedu 1407. i 1418. godine. Odmah posle osnivanja, Manasija je postala kulturni centar srpske despotovine. Njena „Resavska škola“ bila je prepisivacka radionica i bila je izvor pisanih dela i prevoda i posle pada despotovine, kroz ceo 15. i 16. vek.

Obilazak Parka maketa sa postavkom – srednjovekovni srpski manastiri, izradeni u razmeri 1:17 u odnosu na objekte u stvarnoj velicini. Makete su uradene kao savršena kopija crkava u realnosti.

Resavska pecina: Jedna od najstarijih ispitanih pecina u našoj zemlji, stara je oko 80 miliona godina, dok se stari nakit u pecini procenjuje na 45 miliona godina. Temperatura je konstantna i iznosi 7°C, dok vlažnost vazduha varira od 80-100%. Unutrašnjost pecine obiluje brojnim i raznovrsnim dvoranama, kanalima, galerijama, stubovima, stalaktitima, stalagmitima, draperijama i okamenjenim vodopadima. Nakit pecine pocinje od samog ulaza koji se nalazi na 485 m n.v. Nakit nastaje rastvaranjem kalcijum karbonata, a boja zavisi od minerala kroz koji prode voda. Nakit se pojavljuje u tri boje, a to je crvena, žuta i bela. Najdominantnijia je crvena boja koja potice od oksida gvožda, bela potice od kristalnog kalcijuma, a žuta od primesa gline.

Vodopad Veliki Buk – Lisine nalazi se na desetak minuta vožnje od Resavske pecine. Visine je preko 20 metara i smatra se jednim od najviših vodopada u Srbiji. Najlepši je u prolece jer se tada može videti sa najviše vode, ali u njegovim carolijama se može uživati i za vreme letnjih vrucina. Zašticen je kao spomenik prirode.
Boravak u bajkovitom restoranu kod vodopada uz fakultativni rucak i mogucnost kupovine projinog brašna u drvenoj vodenici.

Povratak za Beograd.

Nacin placanja:
– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
– Usluge vodica u svakom autobusu
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne usluge:
– Rucak u restoranu na Lisinama – 850-900 RSD u zavisnosti od ponudenog menija
– Ulaznicu – Resavska pecina – 300 RSD
– Ulaznice – Park maketa – 100 RSD

– Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 2. od 24.08.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija