Etno Selo Stanišići 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 46% na jednodnevni izlet Etno Selo Stanišići i Banja Dvorovi!

Etno Selo Stanišići 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
33 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20170916
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 16.09.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Stanišici i Banja Dvorovi

26.03.2017.
14.05.2017.
25.06.2017.
06.08.2017.
16.09.2017.

Cena aranžmana: 2000,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1190,00 dinara


Program putovanja:
Polazak u 08:00h sa prakinga u bloku 42 (“Buvljak”). Dnevna vožnja ka granicnom prelazu Sremska Raca-Republika Srpska.
Odlazak do grada Bijeljine i obilazak njenog centra. Slobodno vreme za kafu. Zatim odlazak do naselja "Pet jezera" i poseta grandioznom manastiru Svete Petke, sa dve crkve pod jedni krovom i pozlaceni “ruskim” kupolama.
Nastavak vožnje do etno sela Stanišici. Etno selo STANIŠICI osnovano je 2003. godine, zahvaljujuci inspiraciji Borisa Stanišica. Tokom nekoliko godina putovao je po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kucama i predmetima koji ce sacuvati predstavu o tome kako se živelo u periodu kraja 19. i pocetkom 20. veka. Tako je nastalo autenticno planinsko selo u sred semberijske ravnice.
U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazdana od drveta, predstavlja svetovni život. Cine je drvene kuce – brvnare sa pokucstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuce povezuju poplocane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevjekovnom arhitekturom gradenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog znacaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Nastavak puta prema banji Dvorovi. Fakultativno - rucak i kupanje u otvorenim bazenima, od kojih se dva delimicno pune termomineralnom vodom (putnici koji ne žele da idu do Banje dvorovi mogu da ostanu u Stanišicima ili Bijeljini).
Banja DVOROVI je formirana poslije otkrica termalne vode bušenjem za potrebe istraživanja nafte 1957. godine u Semberiji. Rezultatima testiranja bušotina su potvrdene hipoteze o velikom hidrogeotermalnom resursu na kome banja može planirati svoj intenzivan razvoj. Po svojim osobinama voda je oligomineralna, a temperatura termalne vode na površini terena na koji istice iznosi 75°C. Banja Dvorovi poseduje sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6000 posetilaca, terene za male sportove (mali fudbal, rukomet, košarku, odbojku, odbojku na pijesku, dva teniska terena), male ugostiteljske objekte (grilove, prodavnice, poslasticarnice) sa baštom od 500 mesta.
Nastavak vožnje ka granicnom prelazu Raca i Srbiji. Dolazak u Beograd oko 22 casa.

Nacin placanja:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim, turistickim autobosima sa audio-video opremom, klimom
- Usluge vodica u svakom autobusu
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
- Ulaznicu za kompleks bazena Banje Dvorovi – 350 dinara
- Rucak u restoranu Banje Dvorovi – 7/8.5/10 evra
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
Cenovnik br 2. od 24.08.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija