Velika Grčka Tura 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 500 dinara ostvarujete popust od 38% za Pokloničko Putovanje - Velika Grčka Tura: Krf, Patra, Megara, Atina, Kamariza, Egina, Evija, Solun, Suroti, 9 dana autobusom, mesec Septembar!

Velika Grčka Tura 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
26 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 23.09.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
VELIKA GRCKA TURA 3

(Krf, Patra, Megara, Atina, Kamariza, Egina, Evija, Solun, Suroti)

23.09. / 01.10.2016.

Cena: 400 e
Cena uz autentik kupon: 250e


1. dan – Polazak iz Beograda u popodnevnim casovima. Nocna vožnja kroz Srbiju , Makedoniju i Grcku.
2. dan – Dolazak u Igumenicu i prelazak trajektom za Krf. Obilazak Srpske kuce i panoramsko razgledanje grada. Odlazak u Dasiju ili Ipsos gde je predviden smeštaj i vili u 1/3 , 1/4 i 1/5 sobe sa kupatilom.
3. dan – Odlazak u crkvu Svetog Spiridona u Kerkiri na liturgiju , gde su mošti Svetog Spiridona Trimituskog (Svetitelj koji je živeo u 3. i 4. veku). Poklonjenje moštima. Obilazak crkve Svetog Nikole i hrama mitropolije , centralnog trga, a potom i fakultativni odlazak na Vido. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do manastira Paleokastrica., a potom povratak u smeštaj na nocenje.
4. dan – Rani polazak ka Atini. Usputni obilazak Patre gde cemo celivati mošti i Krst Svetog Andreja Prvozvanog, a potom se uputiti ka gradicu Megara, odakle se upucujemo ka manastiru Svetog Jeroteja (Sveti Apostol Jerotej je prvi Episkop grada Atine. Bio je prisutan na sahrani Presvete Bogorodice, gde se po predanju istakao najumilnijim pojanjem. Poklonjenje moštima Svetog Jeroteja (glava) i ikoni Presvete Bogorodice Kiparisiotise). Dolazak u vecernjim casovima u Atinu i smeštaj u hotelu/vili u 1/3 , 1/4 i 1/5 sobe sa kupatilom.
5. dan – Odlazak u Kamarizu do starca Nektrarija Vitalisa kojeg je cudesno iscelio Sveti Nektarije od raka pluca i koji se pominje u akatistu ovom divnom svetitelju. Dolazak u Pirej i prelazak trajektom na Eginu. Nocenje u novosagradenim konacima ili privatnim vilama apartmasnkog tipa u 1/3 , 1/4 i 1/5 sobe sa kupatilom (Ovde je moguc smeštaj u novoizgradene konake ukoliko budu završeni do septembra 2015.)
6. dan – Liturgija u manastirskoj crkvi posvecenoj Svetoj Trojici gde su mošti Svetog Nektarija, a potom i obilazak manastirskog kompleksa (u toku je gradnja velelepnog hrama Svetog Nektarije gde se služi samo o velikim praznicima). potom obilazak manastira Sv.Ekaterine gde se cuvaju delovi moštiju mnogih svetitelja i cudotvorna ikona Svetog Spiridona na kojoj otvara i zatvara oci. U poslepodnevnim casovima prelazak sa Egine u Pirej i odlazak na Eviju. Dolazak na Eviju u kasnim vecernjim casovima. Smeštaj u manastirskom hotelu pored crkve Sv.Jovana Rusa.
7. dan – Liturgija u crkvi Svetog Jovana Rusa i celivanje moštiju ovog svetitelja . Odlazak do manastira Svetog Davida Evijskog i poklonjenje grobu starca Jakova Calikisa (jednog od tri stuba Grcko Pravoslavlja 20.veka pored staraca Pajsija i Porfirija). Dolazak u Paraliju u kasnim vecernjim casovima gde je predvideno nocenje u privatnim vilama ili hotelu u 1/3, 1/4 ili 1/5 sobama sa kupatilom.
8. dan – Dolazak u Solun i obilazak srpskog vojnickog groblja u Zejtinliku, a potom i crkve Svetog Dimitrija (mošti ovog svetitelja – zaštitnika grada Soluna) . Slobodno vreme u Solunu za obilazak crkve Svete Sofije i mitropolije u kojoj se nalaze mošti Svetog Grigorija Palame (ukoliko ove dve crkve budu otvorene) ili fakultativni odlazak u Suroti – manastir Svetog Jovana Bogoslova u kome je groba Svetog starca Pajsija i deo moštiju Svetog Arsenija Kapadokijskog, a potom polazak oko 17c. za Beograd.
9. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima

Placanje na rate do 15.12.2016. uz cekove ili administrativnu zabranu.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz visokpodnim turistickim autobusom (ne kombijem)
- 6 nocenja u hotelima/vilama/pansionima ili konacima manastira
- trajekti (Krf, Egina, Evija (postoji mogucnost povratka na most kod Halkide))
- prelazak preko mosta Rio i tunela Preveza
- licenciranog turistickog vodica
* sa grupom ide sveštenik

Aranžman ne obuhvata:
- obroke
- individualne troškove putnika
- medunarodno zdravstveno osiguranje – 1000 din.
- Fakultativni odlazak do ostrva Vido – 5e
- Fakultativni odlazak do manstira Paleokastrica – 5e
- Fakultativni odlazak u Suroti – 5e
- Sva tri fakultativna izleta – 10e
- specijalni zahtevi za jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu (cena se odreduje na upit)

Placanje na 12 mesecnih rata od januara do decembra, uz deponovanje cekova za dug od polaska na putovanje do 15.12.2016. ili uz overenu administrativnu zabranu.
Napomena: Molimo da svoje pomjanike ispišete u više primeraka pre polaska na putovanje, i ispovedite se kod svog sveštenika ukoliko za tim imate potrebu.
Mesta u autobusu se popunjavaju po prijavama putnika i nije moguce zahtevati specijalna mesta sem u slucaju bolesti.
Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slucaju nedovoljnog broja putnika najkasnije 7 dana pred polazak, i izmenu redosleda obilazaka i smeštaja zbog nepredvidenih okolnosti.
Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI, NACIN PLACANjA, NAPOMENE:

Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Kredit banke. 15 dana pred polazak ili do 15.12.2016. uz deponovanje cekova ili overenu administrativnu zabranu.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana sedam dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.
- U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15:00 – 23:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli i apartmani iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promene hotela u istoj ili višoj kategoriji.
- Manastirski konaci nisu kategorizovani i kvalitet se razlikuje od manastira do manastira.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašcenog subagenta.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c. pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Licni prtljag unesite sa sobom u autobus. Prtljag iz bunkera se ne vadi do smeštaja u hotel/apartman, jer vozaci svoje pauze koriste za odmor, radi vaše bezbednosti.
- Dvokrevetna soba može da sadrži dva odvojena kreveta ili jedan bracni krevet, a trokrevetna soba tri odvojena ležaja ili jedan bracni i jedan odvojeni, itd.
- Polazak je iz Beograda, i usputno stajanje je moguce samo na predvidenim stajalištima za turisticki autobus, radi vaše bezbednosti i to samo ako autobus prolazi tuda. Dakle, usputno skupljanje putnika je moguce samo ukoliko se mesto stajanja poklapa sa rutom i ukoliko je potpuno bezbedno za zaustavljanje autobusa.
- Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj u manastirima nije kategorisan, ali je nadasve pristojan.
- U autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme na srpskom, rumunskom, grckom, ruskom i crkvenoslovenskom jeziku. Putovanje je sa blagoslovom duhovnika i duhovno rukovodeno sveštenikom.
- Agencija ne snosi odgovornost za nepredvidene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
- Zbog nedovoljnog broja putnika ili usled više sile, agencija može otkazati putovanje do 7 dana pred polazak.

* Uz ovu ponudu važe opšti uslovi putovanja agencije “Lovcen” usaglašeni sa JUTA!
Organizator Lovcen d.o.o. , Licenca OTP 259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija