Sarajevo Mostar sa Noćenjem 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 35% za Putovanje - Sarajevo - Mostar (fakultativno) grad sevdaha i meraka noćenje sa doručkom u hotelu 3* - autobusom!

Sarajevo Mostar sa Noćenjem 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
26 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 29.07.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Sarajevo - Mostar (fakultativno)
grad sevdaha i meraka
nocenje sa doruckom u hotelu 3* - autobusom

24.06. - 27.06.2016.
29.07. - 01.08.2016.


CENA: 54 EUR.
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 35 EUR.


Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveci urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuca, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je i važno mesto na mapi ovog dela evropskog kontinenta. Grad na reci Miljacki, domacin je svake godine niza kulturnih festivala medunarodnog karaktera, medu kojima su najznacajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, letnji kulturni festival “Bašcaršijske noci”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo - Olimpijski grad i grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom. Duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Carobni grad u kojem cete nauciti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajuci u kafi i sarajevskim cevapima, pitama ispod saca, baklavama...

Program putovanja:

1.DAN – Sastanak putnika u 23:30, polazak u 00:00 h sa parkinga Otvorenog tržnog centra ( Buvljak ) na Novom Beogradu. Vožnja  prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.DAN - Dolazak u Višegrad i Andricgrad ciji je idejni tvorac naš poznati režiser Emir Kusturica. Slobodno vreme. Nastavak puta. Dolazak u Sarajevo u podnevnim casovima. Panoramsko razgledanje uz pratnju vodica: Bašcaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska vecnica, Inat kuca, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva - hram svetih Arhandela Mihaila i Gavrila, jevrejski hram - sinagoga. Smeštaj u hotel . Mogucnost fakultativnog obilaska Vrela Bosne poznatog parka prirode. Vrelo Bosne je splet nekoliko jakih kraških izvora na nadmorskoj visini od 492 m u podnožju planine Igman. Kako je to tradicionalno izletište Sarajlija, odavno je uredeno brojnim pešackim stazama  sa mosticima preko brojnih potoka i otoka izmedu njih. Pored tog tu su i brojni restorani kao  i par hotela na Ilidži. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme u Sarajevu. Povratak sa Vrela Bosne. Slobodno vreme. Nocenje.    

3.DAN - Dorucak. Napuštanje hotela i mogucnost odlaska na fakultativni izlet u Mostar. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme u Sarajevu za individualne aktivnosti. Obilazak Mostara uz pratnju strucnog vodica (stari most, kriva cuprija, kujundžiluk-stara caršija, tursko kupatilo…).Slobodno vreme za individualne aktivnosti . Povratak u Sarajevo po putnike koji nisu išli na izlet u Mostar a zatim polazak za Beograd u 18:00 h . Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja  granicnih formalnosti.

4.DAN - Dolazak u Beograd posle ponoci (u zavisnosti od zadržavanja na granicnom prelazu). Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu  3* na bazi 1 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Sarajeva sa  vodicem;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja;
- agencijske usluge.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 110 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Cene fakultativnih izleta (minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta 25 )
- Mostar - cena 15 eur. po sobi
- Vrelo Bosne - cena 5 eur. po osobi

USLOVI I NACIN PLACANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan placanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred putovanje (mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska)

NAPOMENA:
* Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA: Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hoteli raspolažu sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom....Neki od hotela sa kojima saradjujemo su : Park 3*, Alem 3*,...(lokalna kategoizacija). Tacan naziv hotela ce se znati 5 dana pred putovanje.
Hotel Alem 3 *, smešten u jednom od najljepših i najmirnijih delova Sarajeva, udaljen je svega 3 minuta vožnje automobilom od najužeg centra  grada. Hotel ima tri zvezdice i pruža sve uslove za miran boravak savremenog poslovnog coveka, porodice  ili grupa. Hotel raspolaže sa 8 luksuznih apartmana, 37 dvokrevetnih soba i 15 jednokrevetnih soba, dva restorana, salom za konferenciju, baštom, perionicom veša, kao i mogcnocu korištenja besplatnog interneta u svim sobama, a za rekreaciju gostiju hotel nudi besplatnu uslugu trim kabineta i saune.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG
BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL.
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, licenca br. OTP 6/2015 od 25.2.2015.
cenovnik br. 01 od 15.01.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija