Venecija Karneval 1 Noćenje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 35% na Putovanje - Venecija Karneval 1 Noć autobusom 4 dana 1 noćenje Januar i Februar 2016.

Venecija Karneval 1 Noćenje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
26 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 05.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Putovanje  Venecija  Karneval  2016.
22.01. - 25.01.2016.
29.01. - 01.02.2016.
05.02. - 08.02.2016.

4 dana / 1 nocenje  – autobusom

CENA ARANŽMANA: 85 €
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 55€


VENECIJA – Kraljica Jadrana, pristanište i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope izmedu njenog Zapada I Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve cuvene Mletacke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgradena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušcu reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji cine jedinstven urbani sklop…

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan BEOGRAD - PUNTA SABIONI -Sastanak grupe u 17:30h na parkingu u blogu 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. “Buvljak”). Polazak grupe u 18h. Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti.

2. Dan PUNTA SABIONI- Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala...Slobodno vreme za uzivanje carima Kraljice Jadrana.Polazak ka hotelu. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. Dan VERONA– Dorucak. Napuštanje hotela. Posle dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona? Zasto grad vecne ljubavi? Zato što je rodno mesto Romea i Julije cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom Šekspirovom delu. Ovaj grad umetosti u kome je sacuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, prelepih mostova i raskošnih vrtova. Za turiste je posebno privlacan Rimski Teatar-Arena iz prvog veka. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme za uživanje u ovom romanticnom graduPolazak za Srbiju i nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.

4. Dan BEOGRAD- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a
 
ARANŽMAN  OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u oblasti Veneto (Lido di Jesolo, Noventa di Piava, San Dona…) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama, usluga na bazi jednog nocenja sa doruckom (dorucak kontinentalni)
- Usluge vodica i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN  NE  OBUHVATA:
- Medunarodno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporucuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slucaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene granicnih vlasti, budu spreceni da udu na teritoriju istih)
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu – 20 eura na cenu aranžmana – rezervacija se radi iskljucivo na upit.

- Fakultativne izlete:
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji – 15 eura
- Verona– 20 eura (minimum 30 prijavljenih)
 
NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Preporucuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.
- Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
Organizator putovanja Turisticka agencija Zeppelin Travel OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženja
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija