Prag Dan Zaljubljenih 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 37% na Putovanje - Prag Dan Zaljubljenih februar 2016 autobusom 6 dana 3 noći plus poklon za zaljubljene - krstarenje Vltavom!

Prag Dan Zaljubljenih 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
26 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 12.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
DAN ZALJUBLJENIH U PRAGU 2016

Poklon za zaljubljene-krstarenje Vltavom
12.02.2016. - 17.02.2016.
Autobusom 6 dana / 3 noci

CENA ARANŽMANA: 119€
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPO: 65€

     
PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag Evropska metropola, grad pun mogucnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo. Osetite sve njegove cari, sa Vama dragom osobom.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN 12.02.2016. – BEOGRAD
Skup putnika na parkingu preko puta OTC ”Buvljak” Polazak iz Beograda u 19h.  Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 13.02.2016. – PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Ðordja...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)...Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na malenim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN 14.02.2016. PRAG –DREZDEN
Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama...Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj  caroliji i uživate u romanticnim trenutcima na dan zaljubljenih... Povratak u Prag. Nocenje.

4.DAN 15.02.2016. PRAG – KARLOVE  VARI
Dorucak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag. Nocenje.

5. DAN 16.02.2016.. PRAG
Dorucak. Napuštanje hotela. Celodnevni boravak u Pragu uz savet da  u  prelepom i bajkovitom ambijentu probate ceske specijalitete poput kolenica uz odlicno cesko pivo.Ziveli!! Polazak u predvecernjim casovima

6. DAN 17.02.2016. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-A

ARANŽMAN  OBUHVATA:
- Prevoz konformnim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
- Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 3 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak),
- Panoramsko razgledanje po programu,
- Usluge predstavnika agencije / vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete: Karlove Vari - 25 evra odrasli/15 deca, Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 deca
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu je na upit.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Krystal 3*nalazi se u Pragu u širem centru grada,  odlicno je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Sobe su  1/2 i 1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE ZEPPELIN  TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženja
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija